Gå til innhold

Ipsos mori

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ipsos mori

  1. Hugo_Hardnuts skrev (19 timer siden):

    Det er vel ca et like fellende bevis som hvis jeg sier at du helt sikkert ikke er norsk fordi du ikke kan forskjellen på "og" og "å" ;)

    Im sorry grammar nazi, i do better in the quarantine camp.

    Nå faller hele genterapi vaksine narrative sammen🤣🤣
    Altså det var 23 innlagte med covid 19 21.09.20
    Det er 119 innlagte 21.09.20 
    Det er en 417% økning... Bare vent til influensa sesongen treffer for fullt og alle vaksinerte ikke har nøytraliserende antistoffer.
    HAHaHHA Norge er sååå fucked, med en matmangel, økonomisk kollaps og en hjernedød befolkning blir det faen meg kaos.. 
    Lykke til alle sammen, når dere gisper etter luft, bare husk dere gjorde dette mot dere selv mens dere forsvarte morderne deres.
    Stusselig tragisk død as
    Peace out my loves, jeg stikker til småbruket mitt nå. 

    Ps. Husk å tving barna deres til å ta genterapi injeksjonen sånn at hele stamtavlen deres blir utslettet. 

     

    • Hjerte 1
  2. Simen1 skrev (3 minutter siden):

    La meg gjette: Du har ikke barn og vet ikke at barna uansett ikke tar denne avgjørelsen om deres kropp. De er nemlig ikke modne nok til å ta et sånt valg. De får vaksiner mot hele 11 sykdommer før de fyller 1,5 år og ennå noen flere i løpet av skolealder. Problemet oppstår når enkelte foreldre tar dårlige avgjørelser på bekostning av barn. I mange andre sammenhenger griper barnevernet inn (eller burde grepet inn) når foreldres adferd går ut over barn. Å nekte barna vaksine er bare et annet eksempel på dårlig avgjørelse som går på bekostning av barn og er derfor en naturlig jobb for barnevernet.

    Er helt enig i at barn ikke tar denne avgjørelsen. Det er foreldre som tar denne, du vil at staten skal ta denne avgjørelsen. For meg er det galskap.
    Hvor mange vaksiner mener du burde bli påbudt? I Norge er det vel ca 12 vaksiner i barnevaksinasjons programmet. I USA er det (forskjell fra stat til stat) men mellom 16 påbudt (24 doser) og opp mot 50 anbefalt før 18års alderen. Vil du at alle 50 skal være et krav å hvis ikke kommer barnevernet å tvangs vaksinerer eller tar barnet? 

    Forstår du faren ved dette? Det å overgi myndighetet og kroppslig autonomi for et barn til staten. 
    Rent hypotetisk si at partiet Rødt går over til å bli full kommunistiske (eller demokratene går full fascistisk)  å de får total makt i Norge, er du fortsatt like komfortabel med å gi de myndighet over hva barn skal få injisert i kroppen? 

  3. Hugo_Hardnuts skrev (Akkurat nå):

    Men dette underbygger jo på ingen måte at vaksinene faktisk inneholder dette stoffet. Innholdet i vaksinene - nærmere bestemt den fra Pfizer - er blitt gjennomgått her tidligere. Mener du at dette er feil, må du nesten sannsynliggjøre det, herunder forklare hvordan alle leddene i kvalitetssikringen av vaksinene lar seg lure/manipulere uten at det blir oppdaget.

    Det er da enkelt: https://www.japantimes.co.jp/news/2021/08/27/national/moderna-contamination-metal/

    Her feilet alle kvalitetssikringene du sikkert mener er idiotsikre før minst 2 personer døde 
    https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/japan-finds-stainless-steel-particles-suspended-doses-moderna-vaccine-2021-09-01/

    Så spørsmålet blir vel egentlig om kvalitetssikringen i det hele tatt leter etter riktig ting? 

  4. Hugo_Hardnuts skrev (5 minutter siden):

    At man ser for seg å kunne benytte magnetiske nanopartikler for å levere arvematerialet inn i cellene. Men denne magnetiske nanopartikkelen man snakker om er ikke noe mer mystisk enn jernoksidet Magnetitt (Fe3O4) som det finnes mengder av naturlig rundt oss, inkl. i drikkevannet, og som du også finner naturlig i de fleste levende vesener. Det er også blitt brukt medisinsk i lengre tid, bla som bestanddel i kontrastvæske: https://www.researchgate.net/publication/318210447_Magnetitt_-_jernmalm_magnet_og_nanopartikkel

    Poenget var at du kan putte noe som reagerer på magnetisme inn i en vaksine. Jeg mener dette stoffet er grefen oksid. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1386947714002604 (denne beskriver de magnetiske egenskapene til grefen oksid )

    Disse studiene beskriver forsøk med grafen oksid i vaksiner:

    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26814441/
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30448435/
    https://www.graphene-info.com/graphene-oxide-gives-boost-new-intranasal-flu-vaccine

     

  5. Splitter skrev (11 minutter siden):

    Du er klar over forskjellen på paramagnetisme og ferromagnetisme ikke sant? 

    Det var som sagt ikke poenget. Poenget var at du kan putte noe som reagerer på magnetisme inn i en vaksine. Jeg mener dette stoffet er grefen oksid. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1386947714002604 (denne beskriver de magnetiske egenskapene til grefen oksid )

    Disse studiene beskriver forsøk med grafen oksid i vaksiner:

    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26814441/
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30448435/
    https://www.graphene-info.com/graphene-oxide-gives-boost-new-intranasal-flu-vaccine
     

  6. Hapi70 skrev (8 minutter siden):

    «Superparamagnetism is a form of magnetism which appears in small ferromagnetic or ferrimagnetic nanoparticles.»

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Superparamagnetism

    '' In the absence of an external magnetic field'', magneten er her det utvendig magnetiske feltet som blir påført. Jeg tror du misset poenget med hvorfor jeg la til studien. Jeg prøvde bare å vise at et stoff som kan reagerer på magnetisme kan bli puttet i en vaksine.
    Jeg mener dette stoffet er grefen oksid. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1386947714002604 (denne beskriver også de magnetiske egenskapene til grefen oksid )

    Disse studiene beskriver forsøk med grafen oksid i vaksiner:

    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26814441/
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30448435/
    https://www.graphene-info.com/graphene-oxide-gives-boost-new-intranasal-flu-vaccine

    Du må forstå jeg tror det finnes et monolitisk transgenerasjonelt kriminelt syndikat som nå er i ferd med å fullføre sin plan om totalt utryddelse av denne tids sivilisasjon. Denne gruppen kommer ikke til å annonsere hva de gjør i en fin liten power point presentasjon. For å skjønne hva jeg prøver å få frem må du underholde tanken om at det kan være mulig, du trenger ikke å tro på det men før du underholder ideen kommer du alltid til å avvise det som en umulighet. Jeg anbefaler deg å se den franske filmen Occult forces fra 1943 og Eyes wide shut (1999), de gir en fin artistisk framvisning av det. Han typen her, Ronald Bernard forklarer de litt dystrere sidene av denne greia. 

     og Eisenhower kalte den ''Military-Industrial Complex'' her 

     

  7. nightowl skrev (34 minutter siden):

    Hengte du deg opp i ordet 'genterapi' også gadd du ikke lese lengre? 🙄 Skikkelig gluping du.

    Jeg leste om en oppfinnelse brukt i USA som heter 'den elektriske stol'. Den bruker strøm for å ta livet av folk. Jeg håper derfor du avstår fra å bruke elektrisitet. Plutselig er du død må vite.

    Ah, og her har du hengt deg opp i ordet 'magnetisk'.

    Den var bare for å punktere at Mrna vaksiner er genterapi. Har du lyst til å gi genene din litt terapi så står du fritt til å gjøre det så mye du orker. Jeg støtter fullt ut din frie vilje og kroppslige autonomi. 

    Ja, hengte meg opp i ordet ''magnetisk'' siden det er hva vi diskuterer, hvilke annet ord burde jeg heller fokuserer på? 
     

  8. aklla skrev (10 minutter siden):

    Og hvor kraftige magnetfelt danner slike superparamagnetisk nanopartikler uten påvirkning av andre magnetfelt?

    Hvilke magnetfelt? De til magneten? Fuck if i know
    de skriver ''We describe the production of Fe3O4-based SPIONs with high magnetization values (70 emu/g) under 15 kOe of the applied magnetic field at room temperature, with 0.01 emu/g remanence via a coprecipitation method in the presence of trisodium citrate as a stabilizer.''
    Denne beskriver ''Units in Magnetism'' https://link.springer.com/content/pdf/bbm%3A978-3-642-01482-6%2F1.pdf
    Forså det de som kan. 

    Jeg mener da det er grafen oksid som er brukt i disse vaksinene som Karen Kingston (https://www.bitchute.com/video/u6JeQTtUqv6S/) mener å ha ''bevist'' etter funnet fra de spanske forskerne i forsker gruppen ''LA QUINTA COLUMNA https://www.bitchute.com/video/7aQDR8bSe9Qo/''.


    Før dere skriker om at det ikke finnes i vaksiner så gir jeg dere noen studier hvor nøyaktig dette stoffet har blitt brukt i vaksiner: 
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26814441/
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30448435/
    https://www.graphene-info.com/graphene-oxide-gives-boost-new-intranasal-flu-vaccine

    https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1386947714002604 (denne beskriver også de magnetiske egenskapene til grefen oksid )

    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28772075/ (denne beskriver hvordan grefen oksid dekket med ''Lipid Bilayers'' fungerer) Kan dette være de lipid nanopartiklene som er i vaksinene?

     

  9. :utakt skrev (40 minutter siden):

    Det som er litt trist er at selv om en fagperson med doktorgrad i relevante emner skulle slumpe til å se denne tråden, og forklare i detalj hvorfor vaksinene ikke kan gjøre noen magnetisk, så ville det fortsatt ikke vært tilstrekkelig. 

    Fordi videoer på tiktok trumfer alt. 

    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24715289/

    Kan du forklare meg hva denne studien sier? Det virker for meg som den sier at det fint går an å putte superparamagnetisk nanopartikler i en vaksine. 

    • Liker 1
  10. Complexity skrev (23 minutter siden):

    Er mobiler magnetiske da? 😅 Består vel som oftest av plast og kansje litt aluminium?

    Sett en magnet på mobilen din? 

    Ingen som har lyst til å kommentere denne studien? https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24715289/
    Den beviser vel at vaksiner kan være superparamagnetiske eller tolker jeg den feil? 

    I denne videoen kan du bokstavelig talt se at huden blir 'trukket mot magneten... Igjen jeg leter bare etter en forklaring. Noen som har lyst til å prøve å gi meg en? 

     

    aklla skrev (35 minutter siden):

     

     

  11. aklla skrev (5 minutter siden):

    Du skriver usa, så, usa? Eller er tanken at hun f.eks har britiske pund sånn helt tilfeldig?

    Uansett irrelevant, skal ingenting til før slikt sitter, prøv det selv, antar du ikke er vaksinert.

    En plastskje sitter gjerne like godt.

    At myntene faktiske er magnetisk er relativt viktig for "beviset".

    For ordens skyld, så satte jeg mobilen min faste både på armen og midt på brystet lenge før jeg tok vaksine, har ikke testet etter, men ser ikke for meg at resultatet er anderledes.

     

    Hvorfor kan hun ikke ha britiske pund? Hun skulle bevise for legene at hun er magnetisk, tror du hun hadde tatt med ikke magnetiske mynter? Hvor er logikken i det? Du har allerede bevist at noen mynter er magnetiske.
    Svært så kverulant du skal være da

    Her har du en som fester en mobil til armen.. Forklar gjerne den

  12. aklla skrev (6 minutter siden):

    Fra linken:.

    There are many other types of magnetic coins around the world, too. But remember—these are almost always base-metal coins with little intrinsic value. Gold and silver coins are not magnetic!


     

    Ser ut som euro for min del. Men for all del, fortell hvordan disse reagerer på et superparmagnetisk stoff. Gjerne kast inn ''nøkkelen i pannen'' med i forklaringen mens du er i gang. 

    euro.png

  13. aklla skrev (5 minutter siden):

    Fra linken:

    ''Things are different in places like Canada or Great Britain, where many coins are made from magnetic metals such as steel and nickel. These include the Canadian 1 cent, 5 cent, 10 cent, 25 cent, and 50 cent coins made since 2000, which have steel cores. Also magnetic are British 1 and 2 pence coins struck since 1992.

    There are many other types of magnetic coins around the world, too. But remember—these are almost always base-metal coins with little intrinsic value. ''


     

    Tror du akkurat svarte på din egen fornektelse... Jeg har da ingen anelse hvordan mynter hun bruker, det har ikke du heller. Men vi begge ser henne plassere en nøkkel i pannen.

  14. ok67 skrev (3 timer siden):

    Det er du som påstår at folk blir magnetisk, då bør du også bevise at det faktisk skjer.

    Dette er nok ikke godt nok bevis for deg, tviler på at noe er det. 
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24715289/
    Denne studien viser til supermagnetiske nanopartikler i DNA vaksiner bare sånn at vi har det vitenskapelig bevist at det er fullt mulig. Så kan jeg vise deg et par praktiske eksempler 
    https://thetruereporter.com/do-videos-show-magnets-sticking-to-peoples-arms-after-covid-19-vaccine/
    https://rumble.com/vgyr5b-the-magnet-challenge-vaccine.html
    Det finnes hundretusenvis av ''magnet challenge'' videoer, søk selv. Om de er ekte vet jeg ikke, jeg vet det er fullt mulig at de er ekte og at det er usannsynlig at hundretusenvis av folk fra hele verden hadde giddet å laste opp disse videoene som en spøk. Men dere får gjøre opp deres egen mening. 

    Videoen jeg har lagt til er en pasient i USA som viser magnetismen for leger på sykehuset hun er innlagt på. 

    • Liker 1
  15. Simen1 skrev (3 timer siden):

     

    Helt greit ressonement det.

    Foreldre som velger å holde barna utenfor offentlig skole forplikter seg jo også til å gi nødvendig og balansert opplæring i samme grad som den offentlige skolen gjør. Da er det jo også naturlig at foreldre som holder barna utenfor vaksinasjonsprogrammet må kunne verne både barnet og samfunnet rundt fra risikoen som fravær av vaksinering gir. Jeg vet ikke helt hvordan det skal foregå men det får bli foreldrenes problem å finne ut av. Eventuelt en sak for barnevernet dersom foreldrene velger å bryte barnekonvensjonen.

    Så det er ''min kropp mitt valg'' med mindre det går på genterapi injeksjoner, da er det ''din kropp statens valg''. Nå er det sånn at du kanskje ikke bryr deg om kroppslig autonomi, men det gjør jeg. Jeg er under den oppfatningen at hvis du ikke kan styre hva du gjør med din kropp er du per definisjon en slave. Snart så får du valget om å ta dose 3, 4 og 5.
    https://www.aftenposten.no/norge/i/EprPEP/eu-forbereder-allerede-vaksinedose-3-4-og-5-derfor-holder-det-ikke-m
    Jeg unner deg det valget, jeg håper også du takker ja. Ditt ja vil nok gjøre verden til et bedre sted. 
    Masse lykke til i livet. 

×
×
  • Opprett ny...