Gå til innhold

Shade

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shade

  1. Hei! 

    Finnes det noen der ute som har tatt Noroff's nettstudier i Digital Markedsføring (eller andre linjer for den slags skyld)? Jeg vurderer å studere deltid digital markedsføring på Noroff, men er redd for kvaliteten av studieløpet - så skulle veldig gjerne hørt fra noen som studerer, eller har studert det! 

     

  2. Var det noen av dere som ikke smurte på salve etter operasjon? og lot naturen gå sin gang typ? Kommer ikke til stingene på grunn av hoven forhud, og vil nødig tvinge den bak. Så nå stresser jeg noe fælt med at jeg ikke får smurt på Terra Cortil-salven - og redd for urenheter ved sting. 

  3. I går ble jeg operert for trang forhud. Skulle i utgangspunktet bare snitte, men han konkluderte med å gjøre en halv omskjæring, altså ikke ta hele forhuden - da dette ville gi bedre resultat i mitt tilfelle. Dagen derpå har gått fint - forhuden er veldig hoven og det kan til tider være vondt å gå på do, da urin finner veien til stingene (som ligger under forhuden). Har vansker med å dra forhud tilbake for å påføre rensekrem på sting - så håper det vil la seg gjøre på sikt. 

    Noen andre som vil gi sine erfaringer med renhold de første dagene etter operasjon? Jeg får liksom ikke kommet til under forhuden, der stingene er - på grunn av opphovningen. 

    Ellers vil jeg anbefale denne operasjonen til alle som vurderer det! :)

×
×
  • Opprett ny...