Gå til innhold

Vidar Haugen

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

Innlegg skrevet av Vidar Haugen

  1. On 10/16/2022 at 9:59 PM, mobile999 said:

    Se bak hovedlykta ved batteriet. Glødereleet skal se slik ut:

    https://www.x-trail-uk.co.uk/attachments/s-l1600-2-jpg.31010/

    Sjekk tre sikringer i boksen ved batteriet:

    GLOW (60A)

    ENG CONT1

    ENG CONT2

    Funnet releet. OG sikringer. Glødesikringen er i orden, og det går strøm gjennom den. Da regner jeg med at det også kommer strøm til releet. Tok ut batteriet og det plastikkrøret til luftinntaket, og tok ut releet. Skal prøve å sjekke det på kjøkkenbordet nå 😉

  2. Kan noen hjelpe?

    Plutselig "forsvant" glødinga på min 2002 X-Trail...

    Intet glødelys på dashbordet, hender det "hyler" i et rele innunder hanskerommet (høres det ut som), sikringen er ok, motoren drar rundt, men starter ikke pga. manglende gløding.

    Noen som har erfart det samme - og funnet løsninga?

    Og hvor er egentlig glødereleet plassert?

  3. Begynner å nærme seg vintersesongen igjen, så la meg komme med et par synspukter her;  Jeg kjørte en del vintre tidligere, både med moped og relativt lette sykler (250-400,425 og opp til XT 600).  Alltid med vanlige sommerdekk, bortsett fra en vinter jeg monterte "crossdekk" bak på min GSX400...  Cluet er å kjøre mjukt, holde beina på fothvilerne og et solid tankfeste med knea. Da har du god kontroll og styring på sykkelen!  Men er det skikkelig glatt, vær alltid forberedt på at du PLUTSELIG ligger på bakken - så hold veldig god avstand til alle andre kjøretøy!  Nå har jeg passert 65 - og funderer på å prøve meg som vintersyklist igjen 😉  Enten med en liten, lett 125ccm, eller med en Honda Shadow 750.  Den siste sitter en fint og lavt på, men den første er selvsagt den leteste og greieste på glatta...  Får se hva det blir til!  Uansett blir det med PIGGDEKK denne gangen!

×
×
  • Opprett ny...