Gå til innhold

Ulto

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ulto

  1. mobile999 skrev (På 16.8.2021 den 16.43):

    Disse er vel ikke så gamle.

    Er de ikke mulig å bruke som aksesspunkt?

    Hei, det er mulig, jeg aner ikke. Beyond min kompetanse desverre. Vet bare at idag så irriterer jeg meg over uforklarlige heng «har nett men intet skjer», og dårlig rekkevidde ut i garasje og terrasse.

  2. mobile999 skrev (1 time siden):

     

    Hvor ble det av svaret på dette?

    Dersom du har tv-dekoder kan det hende at du ikke skal ha hjemmesentralen i bromodus.

    Avhengig av hvilke trådløse enheter som trenger wifi, kan det hende at du bør ha et par aksesspunkter fra ubiquiti.

    hei, har Zyxel Multy. Har ikke tv abbonnement.

  3. Takk for svar. Høres ut som jeg bør gå for meshrouter. Men ser Cacb skriver at du har Altibox-hjemmesentralen i bromodus. Jeg har forsøkt det 1 gang, men da funket ingen av routerne i huset, så jeg fikk intet trådløst nett. Må denne stå i bromodus?

    Noen tips til hvilke meshroutere man bør gå for?
     

  4. Trenger bistand med IT ekspertise. Har ett hus med fiber fra Altibox. Hjemmesentralen står i dataskap i garasjen (garasjen er i huset), med avskrudd wifi da jeg har kablet nett til de fleste rom i huset. Men jeg trenger allikevel wifi for telefoner og andre duppedingser. 

    Huset er litt stort, så jeg får ikke full dekning med 1 router, må ha 2 eller 3. Men alle tester og alt jeg søker på idag dreier seg om mesh nett. Såvidt jeg kan forstå har jeg ikke behov for dette, da jeg jo har kablet nett til de punkt hvor jeg evt plasserer en wifi router. 

    Er det noen som har peiling på dette som kan gi tips på hvilken trådløs router jeg bør kjøpe og hvordan dette bør settes opp? Noen har sagt jeg bare trenger aksesspunkt, men jeg aner ikke hva det er for noe....? Idag har jeg 2 gamle routere som det har vært mye kluss med, ble dog bedre da noen tipset meg om å sette disse i "bridge" mode, uten at jeg helt skjønte hvorfor....

×
×
  • Opprett ny...