Gå til innhold

Coral

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Coral

  1. Takk for svar!

    Dette er en mellomlederjobb i det private (IT) og jeg er under 35 år. Ingen avtalte tillegg, annet enn opsjoner i bedriften. Jeg har alltid ligget i øvre kvartil i følge Teknastatistikken, og ser at jeg er der fortsatt etter oppgjøret.

    Så spørsmålet er egentlig ikke om jeg tjener riktig, men heller om arbeidsgiver kan bruke høy lønn som et argument for å gi lav prosent økning? I sum vil jeg ha fått mer enn de fleste av mine kolleger i år, selvom de fikk høyere prosent økning pga lavere lønn. Derfor jeg stusser litt på om hva som er rettferdig?

     

  2. Hvor mye kan man forvente å få i lønnsøkning hvert år når man allerede har høy lønn? 

    Jeg tjente 850.000kr ved forrige lønnsforhandling (individuell), og resultatet ble at jeg gikk opp bittelitt høyere enn konsumprisindeksen. Jeg argumenterte med at det i praksis betydde at jeg stod på stedets hvil, mens arbeidsgiver mente at jeg i sum gikk jo en god del opp, og mer enn noen av mine kolleger som hadde en del lavere årslønn i utgangspunktet. 

    Hva er deres erfaringer? Jeg er takknemlig for min lønn, men ønsker jo selvfølgelig å få det som er riktig. Det ble nevnt at de var fornøyde med mine prestasjoner.

×
×
  • Opprett ny...