Gå til innhold

Thewinnertakesall

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thewinnertakesall

  1. 0laf skrev (3 minutter siden):

    Det er en stabil og god Konge vi har i vente om noen år.

    At han er en av øglemenneskene som har tatt over verden, er selvfølgelig ingen overraskelse, det er vel seriøst ingen som trodde han var bare et vanlig menneske med de evnene og talentene han innehar.

    Er det mulig å få noe av stoffet denne krabaten konsumerer?

  2. lada1 skrev (På 22.9.2021 den 14.09):

    Som ansatt saksbehandler i NAV ville jeg ha en pistol liggende i skuffen forran meg 🙂

    Da kunne en fleipe litt å spurt om den var lada1. Forøvrig tror jeg ikke dette er rette måten å møte mennesker i livskriser på å gå tilbake til Morgan Kane tida. Forøvrig så er vel Hele NAV modellen en gjøkunge som ikke burd ha livets rett.

    • Liker 2
  3. Tåkefyrste skrev (50 minutter siden):

    Utvilsomt en gjøk ja.

    Mer en tåkefyrste egentlig. Men det ligger vel i konseptet at noen skal ha meninger som synest noe på jordet for å si det mildt for å få opp interessen og at folk skal hive seg utpå.

  4. Verm skrev (På 1.7.2021 den 23.06):

    Alkoholprosent tror jeg ikke er så viktig, men det hadde ikke gjort noe om alkohol var enda dyrere. Kutt i grensekvotene kunne også hjelpe.

    Er jo enig med deg i det meste her, men akkurat dette er jeg litt uenig i. Det første der. For meg gjenom ett langt liv med litt for mye alkohol og da ofte til kos hjemme med en god film eller fotballkamp eller god bok for den del eller bare avslapping på verandaen så handler det faktisk om tre forskjellige typer ruser. Ølrus, Vinrus og brennevinsrus.Og en kan godt henge på bandingsrus også.. Ølrus er den avslappende dorske rusen. Brennevinsrusen er den mer hyperaktive rusen som en lett kan miste kontrollen over og kan ende utagerende og de som verre er. Mens vinrusen er den helt klart den beste opp mot å drive med andre ting samtidig som å høre på musikk, se film , fotballkamp på TV eller lese å kose seg med noe en liker. Gjør en mer kreativ og kommer lett opp med gode ideer enkelt å greit. Blandingsrus vil jeg helst ikke annbefale 🙂

  5. Granca skrev (På 5.8.2021 den 23.47):

    Vi får nå se da. Kanskje han innfrir, kanskje ikke. Que sera, sera. Snart begynner moroa, forhåpentligvis med fulle tribuner. Man gleder seg, og håper Manu faller totalt igjennom. Tør ikke be om mer.

    OLE er nok for lett i skrotten til å falle gjenom isen. Chelsea blir nok uansett laget å slå denne sesongen er jeg rimelig sikker på-

  6. Kjetil H skrev (På 3.8.2021 den 20.53):

    Er sjeleglad vi ikkje åpner med Manchester City og Chelsea. Og heller Leeds, Wolves og Southampton, lag vi KAN krige inn en seier sjølv om vi må nøye oss James, Lingard og andre av det kalibret.

    Er ikke så sikker på om dette  vil vise seg å bli realitetene egentlig. Mot City og Chelsea vet en hva en får og Ole har tidligere vist seg mer enn kapabael mot slik motstand. De tre andre der og spessielt Leeds og  Bielsa er det mye vanskeligere å legge opp i slagplan mot ved å vite hva som treffer en. Hva som kommer.

×
×
  • Opprett ny...