Gå til innhold

Gleder meg

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gleder meg

  1. FB.001095738038883 skrev (På 17.7.2021 den 13.25):

    Jeg kom inn på Stavern, men har heller lyst på tredjevalget mitt i Bodø. Er det noen som vet om det er mulig å bytte til ett lavere studieønske, som nå er bortfalt i Samordna?

    Har du fått svar på dette? Jeg kom inn i Bodø, men har hele livet mitt på Østlandet. Er nå på 10. plass i Stavern, så ser mørkt ut. Mistet to gode karakterer da de gjorde om vitnemålet mitt, så da røyk Stavern. Har funnet bo osv i Bodø nå altså, og er innstilt på flytt. Ble bare litt interessert! 

  2. Linedob skrev (35 minutter siden):

    Dersom noen har kommet inn på Politihøgskolen i Stavern og søker sted å bo, har jeg ledig bolig super sentralt på Nanset i Larvik. 2. etasje av en horisontaldelt tomannsbolig, nyoppusset villa, på ca 140kvm. Balkong, gateparkering, rett ved Bøkeskogen - ypperlig for trening og løpeturer, i nærheten av busstopp om nødvendig. 3 soverom - passer perfekt for 3 studenter, 5000,- per pers. eks strøm. Ta kontakt ved interesse! ☺️

    Skikkelig fin leilighet! 

    • Hjerte 1
  3. beccz26 skrev (På 20.7.2021 den 0.06):

    Er det sånn at man ikke får kjøpt pensumbøker før vi har fått studentbevis? Bare tenkte om det var lurt å være tidlig ute så kunne man begynt å kjøpe inn bøker før skolestart, og pensumlista er vel ute?

    Jeg ringte og hørte med skolen. Er mange som venter til skolen har begynt :) Det går fint! Jeg har kjøpt noen på Finn, så kjøper jeg resten på skolen. 

×
×
  • Opprett ny...