Gå til innhold

ljskatt

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ljskatt

  1. 2 minutes ago, Mala said:

     Jeg tror du misforstod(?) posten min. Og jeg trodde du ikke hadde en konsoll, men ville vente til du heller fikk tak i en digital utgave fremfor å kjøpe en med optisk drev og bare bruke den digitalt :p  Men du har altså en digital konsoll, og da forstår jeg deg rett og respekterer selvsagt dine preferanser :)

    Kjøpte disk utgaven fra elkjøp på fredag. 

    Nå > Vente til digital

  2. 3 minutes ago, Mala said:

    Jeg skjønner ikke....om du er ute etter den digitale utgaven..som sjeldent er tilgjengelig forøvrig, hvorfor ikke bare kjøpe den med optisk drev og blir ferdig med det? Du bruker den jo da kun til digitale løsninger uansett, men har i hvert fall muligheten til å spille PS4 spill og kjøpe billigere fysiske spill til PS5.

    Igjen, opptil hver enkelt person, sier ikke at man burde holde seg unna disk versjonen, tvert imot. 

    Faktumet er at jeg kommer nok til å spille kun Rift Apart eller et spill til når alle spill jeg spiller er på PC. (+ Jeg hater å drasse rundt med plater, det er min preferanse) 

    Og det faktumet at jeg har digitalisert alle bluray filmene mine og lagt i plex. 

  3. 6 minutes ago, TrumpChristian said:

    Hei, to spørsmål:
    forhåndsbestiller dere fra cdon.no?

     

    Jeg kjøpte med en kode fra elkjøp den 30. juli, den ble returnert før den kom til meg og jeg har enda ikke fått tilbake pengene. Har noen andre opplevd det samme? På min side på elkjøp står det at den er levert og siste oppdatering på sporingen var onsdag 4. august.

    Jeg bestilte også fra elkjøp i slutten av juli, fikk nå nettopp bekreftelse på at de har motatt den i retur og refundert pengene

    Går utifra at du får svar ila dagen eller i morgen på motatt retur, om ikke: kontakt supporten til elkjøp

  4. Jeg ringte elkjøp nå, egentlig for å høre på status på den første playstation jeg bestilte (med raffle herfra) som ble tilbakekalt under sending.

    Fikk hørt at det ikke skal være noe problem, men det kan være et problem med tanke på at det at den var tilgjengelig for allmenns-salg på nettsiden, SOM DA HAR BLITT GJORT MED EN FEIL.

    For de skal fortsette med raffle på ps5.

    Krysser fingrene for at elkjøp sentralt bare sender ut playstationene

  5. 3 minutes ago, Uglefjes said:

    Jeg var blant dem som brukte W2-koden som noen var så kule å dele på fredag. Valgte vanlig frakt til utleveringssted, og er forventet levert i morgen. Som andre har jeg mottatt ordrenummer, men intet særlig nytt annet når det gjelder status. Burde jeg bare kaste alle håp om å motta varen? 

    Hvis det ikke står "recalled by sender" eller lignende i sporingen, så er du nok safe by now

    Gratulerer forresten (Med mindre du er en scalper)

×
×
  • Opprett ny...