Gå til innhold

Lazyboi

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lazyboi

  1. Jeg vet at Whitebox bruker svært lang tid ved levering, men det jeg lurte på er om noen har erfaringer med reperasjoner, etc.

     

    Laptopen min har gått fyken, og trenger den veldig fort tilbake, så hvis jeg sender den i dag, når er det sannsynlig at jeg får den tilbake? Jeg ringte dit, og han svarte at det ikke ville ta så lang tid...

     

    Er det forresten noen som vet hva man må sende med dataen? Han sa at jeg måtte legge ved problembeskrivelse og ett eller annet som jeg ikke hørte (kvittering??)

     

    Takker for alle svar =)

  2. Hei...

     

    Jeg er ikke spesielt datakyndig, og hvertfall ikke med laptop...

     

    I dag så stoppet plutselig laptopen min å vise bilde på skjermen. Jeg hadde brukt den i omlag 2 timer, før jeg satte den fra meg, med skjermen oppe. Jeg lot den stå på og ble borte i ca 30-40 min. Da jeg kom tilbake hadde den slått seg av. Den hadde tidligere hatt lite batteri, så tenkte det var derfor, men det var det ikke. Nå vil den ikke vise noe skjermbilde. Man hører at den arbeider, i og med at det er lav summing, men bortsett fra det er det ingenting som skjer.

     

    Dette skjedde for omlag 8 timer siden, så den har fått litt hvile om det var det den trengte, men det har heller ikke hjulpet...

     

    Jeg har forresten skrudd den av og på uttalige ganger, så det er rart om det skulle vært dvalemodus...

     

    Jeg har den på veldig mye, så det kan jo være at den har gått varm og skadet noen komponenter eller noe...

     

    Om det er noen som kan hjelpe meg med dette, så vær så snill!!!

  3. Hei...

     

    Jeg er ikke spesielt datakyndig, og hvertfall ikke med laptop...

     

    I dag så stoppet pluytselig laptopen min å vise bilde på skjermen. Jeg hadde brukt den i omlag 2 timer, før jeg satte den fra meg, med skjermen oppe. Jeg lot den stå på og ble borte i ca 30-40 min. Da jeg kom tilbake hadde den slått seg av. Den hadde tidligere hatt lite batteri, så tenkte det var derfor, men det var det ikke. Nå vil den ikke vise noe skjermbilde. Man hører at den arbeider, i og med at det er lav summing, men bortsett fra det er det ingenting som skjer.

     

    Dette skjedde for omlag 8 timer siden, så den har fått litt hvile om det var det den trengte, men det har heller ikke hjulpet...

     

    Jeg har forresten skrudd den av og på uttalige ganger, så det er rart om det skulle vært dvalemodus...

     

     

    Om det er noen som kan hjelpe meg med dette, så vær så snill!!!

  4. Har hørt at minnebrikkene står tett i Gigabytes socket 939 hovedkort, og kan bli meget varme. Bør man evt sette på chipset kjøling?

     

    Kjører forresten 2*1024 OCZ brikker

     

    Ang. disk-kjøling: http://produkt.hardware.no/vis_produkt.php..._review_id=8779 er dette noe man bør ha f.eks, blir litt mye med 4 sånne da...

     

    Er dette en OK kjølepasta?? http://www.netshop.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=2670

  5. Som sagt skal jeg ha meg ny data, og jeg lurte på hva som kunne hjelpe til med å kjøle den som mye som mulig.

     

    Skal kjøre et HIS x800xt Ice-Q kort, og lurer på om man trenger mer på det? Ellers skulle jeg gjerne hatt en god vifte til CPU-kjøleren min (Thermalright XP-120 CPU-Kjøler). CPU'en er en AMD Athlon 64 3500+ socket 939. Er Goop eller Pasta for den saks skyld noen vits?? Kjøling er jeg veldig, veldig elendig på, og trenger virkelig hjelp på dette området!

     

    Tror jeg kjører et Midi-Tower kabinnet av typen Cooler Master Wave Master, og lurer på om det er noen he rmed erfaringer rundt dette kabinettet? Er det god luft, kjøling, osv. Skal kjøre et ganske kraftig system, så trenger god kjøling inni kabinettet også...

     

    Er det ellers noen andre steder man trenger god kjøling?? Noen tips?

  6. Men hva er da best. et 6800 Ultra, f.eks POV 6800 Ultra, eller X800XT, f.eks Asus X800XT??? Virker som om prisen er det eneste som avgjør her, his man ser bort i fra prisen, hva er best av et X800XT og et 6800 Ultra???

    Svært vanskelig spørsmål. Jeg tror du blir fornøyd uansett hvilke av de du velger. Jeg har POV 6800 Ultra selv, så jeg blir på en måte litt inhabil. Jeg er fornøyd i alle fall. Jeg var på nippet til å velge x800xt, men tilgjengeligheten er så lav.

     

    Mine poeng var:

    1) Det Gainward CoolFX-kortet som du valgte først er til de grader overpriset. Det yter ikke særlig bedre enn f.eks. POV sitt vanlige Ultra-kort, men koster nesten 3 lakser mer. Greit, CoolFX er nok ganske stillegående, men det er etter min mening å stappe penger i dassen.

    2) X800XT er vanskelig å få tak i. Fordelen med det X800XT-kortet jeg linket til er at det har IceQ dvs. en bedre og mer stillegående kjøleløsning enn vanlige X800XT-kort.

     

    Hvis du har tålmodighet nok, så venter du til du får tak i et X800XT-kort. Hvis ikke, så blir du sikkert fornøyd med 6800 Ultra. Du trenger ikke velge POV hvis du er skeptisk etter det Netshop sa, Gainward har vel "vanlige" 6800 Ultra de også.

     

     

    Håper det var litt oppklarende. :)

    jeg har mye tålmodighet og jeg går for his x800xt ice-q

     

    eneste jeg rynker pannen over er RAM'en, vil gjerne ha OCZ brikker, men de har ikek Twinset til 2048 på netshop enda, og da orker jeg ikke stresse med det. men de 1024 brikkene er satans dyre og 2 av dem blir på over 5000. Noe som hadde vært billigere hadde jo vær 2* 2*512 twinset siden gigabyte hovedkortet har 4 minneplasser, men det er vel ikke særlig aktuelt...

  7. For å øke forvirringen din litt, så ville jeg bare minne om at X800xt er nesten umulig å oppdrive. Jeg ville uansett satset på X800 XT IceQ.

     

    Men siden det er så vrient å få tak i, så ville jeg tatt 6800 Ultra  ;)

     

     

    Edit: Og fornuftig å justere prosessoren ned til en 3500+. Min uklokkede A64 3500+ bruker ca 4 sekunder mer på å regne ut Pi med 1 million desimaler, sammenlignet med FX-53. Det kan vanskelig begrunne en prisforskjell på flere tusen kroner.

    Nå forvirrer du meg jævlig her =). Da jeg ringte Netshop, sa de at POV 6800 Ultra var et "dårlig" kort. Husker ikke helt hva han sa nå i farta, men han anbefalte X800Xt før det hvertfall...

     

    Men hva er da best. et 6800 Ultra, f.eks POV 6800 Ultra, eller X800XT, f.eks Asus X800XT??? Virker som om prisen er det eneste som avgjør her, his man ser bort i fra prisen, hva er best av et X800XT og et 6800 Ultra???

  8. jeg har lest den, og alle problemene som kom, men jeg ringte support på Netshop, og de sa at det jeg hadde satt opp var 0 probloem, han sa selv at han ville gå for et ATI-kort og han sa det ikke var noe problem med det, bare jeg hadde en kabinett med mye luft, osv...

     

    Kan være jeg velger 3500+ prossesoren, men jeg har ikke så mye peiling på clocking,osv så jeg trenger noe med futt i fra starten. han på nettshop sa at AX800XT var bedre enn 6800GT, men det kan være at han liker det best, ikke vet jeg...

    Du sier du trenger en del futt i starten.. 3500+ ER det futt i :p

    Du trenger ikke det beste bare for å få en rask CPU.

    Forskjellen mellom 3500 og FX-53 i ytelse er kanskje rundt 10%, mens forskjellen i pris er nærmere 100% :p

     

    Ytelsesforskjellen mellom 6800GT og X800XT er heller ikke enorm, men heller ikke SÅ stor prisforskjell (ca 1000kr?).

    Jeg skal ikke ha FX-53, men 3800+

     

    tenker dere på 6800GT kortet til Gigabyte, Gainward eller POV?? Er det noe man heller kjøper istede for AX800 XT???

×
×
  • Opprett ny...