Gå til innhold

Ghosthero130698

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ghosthero130698

  1. Har en teori om at pc’ns treghet handle mer om gammel 150gb hdd, å at d utbedre sæ v skifte av ssd. Har ikke akkurat så my å rutte m, så i første omgang e fokuse ett greit grafikk-kort. Om nåkka anna må fikses, som feks hovedkort, så får æ ta d når den tid kjæm🤣 ram å ssd/hdd vet æ ka æ ska ha av, så d e ikke nå æ fokusere særli my på. Ska oppgrader t 250gb ssd + 2tb hdd imorra, å strøm osv e egt helt greit. Hovedkorte virke å som e ganske greit. Blir å lægg ut mer info her imorra + evt bilde av koss pcn ser ut👍

  2. 1 minute ago, Omnia vincit amor said:

    Den er grei! 

    Kan du sende oss specs for den PC'en du sitter på? Kan være du bør oppgradere mer enn bare skjermkort om du først er i gang. 

    Jeg ville for øvrig muligens ventet med å kjøpe meg et grafikkort nå med det første da prisene er ganske høye for tiden grunnet etterspørselen. 

    Men om det ikke kan vente kan jeg jo anbefale noe som dette: 
    https://www.komplett.no/product/1134512/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/gainward-geforce-rtx-2060-super-ghost

    Jeg ville som du sikkert forstår gått litt opp i pris sånn at du faktisk får noe som er verd det etter ett eller to år. Du kan sikkert spille helt greit de spillene med nevnte kort, men om du venter litt til prisene er gått ned så kan du nok få dette kortet enda billigere med tiden. 

    Ska se om æ får t å avgi specs imorra. Pcn e i prossess m å bytte fra hdd t ssd, så kjæm ikke inn på specsan helt enda. Har nok ikke mulihet t å vent dessverre, da alternative e å sitt utn grafikkort i d hele tatt. D grafikkorte som sto i pcn dro spillan ganske bra, mn d mått inn i en pc æ solgt. Største probleme m pcn va at den va ekstremt treg (brukt 3 min på å logg inn å 5 min t på å få opp alle programman🤣)

  3. 18 minutes ago, Omnia vincit amor said:

    Vi kan begynne med det første spørsmålet: hva er det du skal bruke maskinen til? Skal du spille spill? Skal du redigere bilder, videoer og lignende? 

    Det er vesentlig at man får vite dette slik at man kan veilede deg videre. 

    Oversikten over er ganske god hvis du ser etter pris ut ifra hva som er på markedet i år. Men det er nok litt vanskelig å forstå seg på dersom du ikke vet hva du skal bruke PC'en til, og eventuelt hva du trenger, så derfor er det en fordel å komme med litt mer info så kan vi hjelpe deg videre.

    Vil også nevne at det er litt stor etterspørsel av grafikkort for tiden og dersom du ønsker grafikkort som skal kunne kjøre litt krevende spill så kan det være du vil ha litt utfordringer med det akkurat nå. Kommer an på hvilke spill du ønsker å spille og hvilke innstillinger du ønsker å kunne spille de på. 

    Ha en ellers fin natt :)

    Ett meget godt spørsmål. Det ska brukes t alt fra skriving t gaming. Mn m fokus på gaming, som oftest på kun en skjerm. Ønske å kun dra feks Skyrim på ultra utn problem. Ska i all hovedsak spilles spill som sims, nfs, cod o.l på den. Den bør å kun dra gta v i høyest muli setting. Mn ijæn, har max 3k å bruk på d her. Hadd ett grafikk-kort som va ypperli t bruken, mn det gikk istykker. Type stryx av nå slag. Finj ikke d korte t salgs længer tho..

  4. halla. driver og bygger om pc'n min. trenger ett nytt grafikkort. hva er det som avgjør hvilket grafikkort jeg bør ha? har sett at antall gb og mengde minne har noe å si. prøver å få til dette så billig som mulig. vurderer å kjøpe ett slikt kort: https://www.komplett.no/product/1005930/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/msi-geforce-gt-1030-2gb-lp-oc#technical-details.

    noen som har peiling og som kan veilede meg? pris har mye å si det også. (max 3k)

    er den andre gange jeg gjør dette, så er fortsatt veldig grønn i dette.

×
×
  • Opprett ny...