Gå til innhold

GondolHansen

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GondolHansen

  1. Skrekkugle skrev (22 timer siden):

     

    Forskjellen er igjen at deres side ikke kan underbygges fordi det meste er direkte usant, mens "vår" side baserer oss på fakta fra virkeligheten. Vi evner å skifte syn om nye faktuelle opplysninger kommer på bordet mens dere har stukket hode så langt ned i kaninhølet at dere sitter bom fast uansett. Ergo er deres side den programmerte religiøse sekten. Dere kan stå der og påstå at vi er blinde til dere blir blå i trynet, men det er så enkelt som at dere må begynne å bevise at det dere sier er sant.

    Hvis du har lyst til å bli oppfattet som noe annet enn en blindsau så er det en ide å ikke kopiere alle sine meninger fra media.

    • Liker 1
  2. Jeg tror jeg vet hvilken situasjon dette var for jeg opplevde det samme idag og jeg var den karen som skrek av forbannelse. Hva trafikkreglene sier akkurat her vet jeg ikke, men jeg syntes kjøringen er så gal at jeg måtte registrere en konto for å si ifra.

    Dette skjer alltid i tofelts rundkjøringer med liten trafikk. Her er det enten noen som utnytter vikepliktsreglene for å lage kvalm eller så fatter de bare ikke normal folkeskikk. Når en bil står og venter når du kjører inn, blir det tolket som at han skal kjøre etter deg. Og siden det er liten trafikk så tar de fleste av oss den korteste veien gjennom rundkjøringen som er det innerste feltet for å så komme ut i det ytterste. Dette forstår 99% av trafikanter. Men så har du de tullingene som etter å ha stått og ventet på en bil, plutselig kaster seg ut i blindsonen, og holder seg der.

    Spørsmålet blir da hvorfor står disse bilene og venter? Hvis de faktisk tror jeg skal holde innerste sporet helt ut, hvorfor tar de ikke bare og legger seg i det ytterste? De har veis rett og det er korteste vei. Istedenfor gir de visuelt signal til andre om at her er det bare å kjøre på før de legger seg ut og lager farlige situasjoner. Aldri blir jeg så sint som når dette skjer i trafikken. Han som gjorde det mot meg idag hadde jeg lyst til å slå rett ned.

×
×
  • Opprett ny...