Gå til innhold

Lilu_life

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lilu_life

  1. Tsja. Hjelper ikke å dele koden her, alle sine bestillinger blir kanselert 😞 

    Om noen har en kodet så kan vdk kanskje velge random «kommentator» og sende pm? Eller bruke koden selv for så å selge videre, helst for samme pris eller litt ekstra for bryderi med sendings omkostninger ev🤔 Har forsøkt å få tak i PS til lin datter i over 6mnd nå😢 hadde vært fint om jeg kunne rekke til bursdagen hennes.

  2. Arbeidslivet123 skrev (40 minutter siden):

    Ingen annen enn ansatte og lagersjefer i de forskjellige firmaene vet når de får nye sendinger av playstation, på lik linje som at du ikke vet når din nærmeste Rema 1000 får inn cola neste gang.

     

    Bare skru på varsler her og følg med litt selv så har du fått bestilt en innen 14 dager, skaffe en playstation er ikke vanskelig lenger. 

  3. TP_Mcduck skrev (1 time siden):

    Er vell mer. Med mindre noen her har en krystallkule som funker eller jobber i supply avdelingen til de butikkene som selger og er villig til å satse jobben sin på å fortelle når flere kommer så vet jo ingen her 100% når flere kommer. Så hvorfor spørre. 

    Det er vel fritt land, jeg kan spørre om hva jeg vil😉 Det har også blitt lagt info på nettet om slike ting før, så jeg tok sjansen. 
    hvorfor kommentere hvis ikke du kan svare på mitt sprsm?🤔

×
×
  • Opprett ny...