Gå til innhold

BigWhale

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BigWhale

  1. 2 hours ago, Gouldfan said:

    Ja om folk bare hørte på legens råd og tok sprøytene sine istedenfor å høre på Qanon sjamaner og kvakksalveri?

    Amerikansk lege: Corona-innlagte trygler om vaksine

    https://www.vg.no/i/36K2Lq

    Jeg er enig i at det for samfunnet hadde vært bra om flest mulig tar vaksinen, selv om det må helt og holdent være opp til en selv og aldri en tvangssak - som det jo utvikler seg til å bli i verden, gjennom vaksinepass og å utestenge uvaksinerte fra aktiveter. Dette er en ekstremt uredelig framgangsmåte som burde bli slaktet verden over, men som dessverre ikke blir det.

    Når det er sagt, så er artikkelen du linker til bare sprøyt. Den ble gått grundig igjennom på Twitter for et par uker siden,  og det viste seg at Brytney Cobia ikke er ansatt på noe sykehus i Alabama. I tillegg viste tallene over innlagte og døde i delstaten at hennes spesifike påstander om yngre som døde osv var ren løgn. I tillegg vil pasienter som er inkubert  Konfrontert med dette valgte hun å slette Facebook-kontoen og hele innlegget.

    At udugelig norsk media med en klar agenda ikke gidder å faktasjekke artikelene før de legges ut får stå for deres regning. Men historien er uansett ikke i nærheten av å være sann.

    • Liker 2
  2. 25 minutes ago, Evil-Duck said:

    Liten oppdatering nå 17 timer etter vaksinen ble satt, mye samme symptomene, svak feber på 38,3 i dag lite søvn gjennom natten grunnet problemer med å regulere kroppstemperatur med en del fryse og hete tokter, sikkert som et resultat av feberen. Greit å vite at kroppen jobber med noe da vertfall ☺️ 

    Yep, hadde akkurat samme effekt etter dose to av Pfizer. Dårlig søvn, følte meg både iskaldt og glovarm gjennom natten. Hadde også litt hodepine, men utover kvelden dagen etter var jeg helt fin. Så eventuelle plager er høyst midlertidig.

  3. 24 minutes ago, torbjornen said:

    Kan du utdjupe dette litt?

    Ikke 'Dispatcher', men har du ikke fulgt med i media på hvordan ting gjøres i Australia? Vi snakker om et land som:

    - Har nektet sine borgere i utlandet å se familie i hjemlandet i 1.5 år nå.

    - Stenger ned byer og delstater på sekundet hvis så mye som ett smittetilfelle blir funnet.

    - Sier at god vaksinedekning 'ikke er noen garanti' for at grensene vil åpnes igjen i framtiden.

    - Speaking of god vaksinedekning; de er langt bak de fleste land her og når neppe noen som ligner flokkimmunitet før 2022.

    - Truer med å utstøte byer/regioner som ikke klarer å slå ned smitte til null tilfeller, jamfør Sydney nylig:

    ---

    "After a top New South Wales health official suggested it might be impossible to bring the outbreak under control, regional leaders threatened to cut Sydney off from the rest of the country.

    The premier of Western Australia vowed to indefinitely extend a ban on travellers from the city and surrounding New South Wales "if they don't get it under control".

    "I think that's a statement of the bleeding obvious," Mark McGowan said.

    ---

    Smak litt på det. De truer altså med å stenge folk fra Sydney-området ute fra å reise andre steder i Australia hvis de ikke lykkes med å få utbruddet ned til null smittede. I tillegg påstår denne personen at det bør være "helt åpenbart" at det blir resultatet hvis så ikke skjer.

    I tillegg kom helseministeren i New South Wales (mest folkerike delstat i Australia) nylig med den geniale oppfordringen om å ikke slå av en samtale med en bekjent hvis du treffer de på matbutikken, selv om begge bruker maske. Smittefaren var altfor stor, må vite. Normal menneskelig interaksjon er altså frabedt, man kan få Covid tross alt. Og det trumfer jo som kjent alt i verden...

    Og husk at matbutikken er den eneste plassen de får lov til å gå nå, resten er nedstengt. Faktisk har du ikke lov til å gå lengre enn maks 10 km unna hjemmet ditt, hvis du feks vil gå ut og trene. Politiet kan når som helst komme og sjekke at dette etterfølges, og det vanker nok både bot og det som verre er hvis en har beveget seg for langt. For Australia er det jo nemlig opplagt at du nå har SPREDD SMITTE i en ny bydel.

    Å påstå at Australia og New Zealand sin strategi har vært vellykket, kommer vel an på om en liker totalitære regimer og å bli fortalt hva en skal gjøre til en hver tid. Men hvis dette høres fristende ut, så kan du sikkert aller nådigst få lov til å dra på ferie dit om 5-6 år. Eller kanskje til OL i 2032.. får se om de tør å slippe inn folk fra utlandet innen den tid.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...