Gå til innhold

Henryinho

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Henryinho

  1. Gavekort skrev (32 minutter siden):

    Dette er prosjektets spede begynnelse, og vi prøver å plukke ut nuggets med konstruktiv tilbakemelding.

    Nei, dette prosjektets begynnelse startet da dere begynte å jobbe med det. 1 år siden kanskje? 

    Er vel noen måneder siden det kom en tråd med første nyhet om at vgd ville "oppgraderes". Med skjermbilder og greier. Så helt jævlig ut for å si det rett ut.

    Da fikk dere mye innspill som dere ønsket. Selvsagt mye motstand og konstruktive tilbakemeldinger. Ble vi hørt? Tydeligvis ikke. For nå har det blitt lansert, helt uferdig og dårlig forberedt.

    Dere vet tydelig hva vi syns om nye vgd, både før og etter lanseringen. Kom vel ikke akkurat som noen bombe vel? Eneste som er positive til det er de som har laget det.

    Prøvde å finne tilbake til den tråden, men ga opp nå etter 20 minutter. Er vel nærmere å finne det igjen om man bruker google.. 

    • Liker 2
  2. Henrik.H skrev (2 timer siden):

    Gir dette mye pc for pengene? 

    Vil si ja ved første øyekast. GTX 1660 Super er et av de beste og godt likte av de mest "rimelige" skjermkortene. Koster ca. 4000kr nå. i5 10400 ligger på ca. 2000kr. Altså 6000kr bare der. 

    Også stort pluss med 16gb ram. Ikke så ofte man ser det på pcer til under 10k nå.

    God pc til prisen i dagens marked. Prosessor/skjermkort er en god kombo, og begge bra hver for seg. I denne prisklassen er det vanskelig å finne bedre. Fine specs.

    Vet dog ikke hvordan det er med plass, hvordan kjølingen er og hvordan mulighetene for oppgraderinger er. Litt av risken med å kjøpe ferdigbygd pc.

  3. Canucks skrev (10 minutter siden):

    Det er en like stor bommert som Super League.

    2021 er visst året for de sprøeste ideene. Veldig lite gjennomtenkt hele det nye vgd. De spurte oss, vi ville ikke ha det, men prosjektet fortsatte i samme spor. 

    Skal godt gjøres å lage noe verre. Helt håpløst og idiotisk. 

×
×
  • Opprett ny...