Gå til innhold

Lilleborg

Medlemmer
  • Innlegg

    0
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lilleborg

  1. SirOwen™ skrev (Akkurat nå):

    Er ikke diskusjon.no bedre da, med en brukermasse fra før?

    Det får nesten være opp til hver enkelt debattant tenker jeg. Har ikke tenkt å sage hodet av noen hvis de heller vil være her.

    For min del er nyoppstartingen det nærmeste jeg finner gode, gamle VGD. Diskusjon.no synes jeg ikke er i nærheten av den samme layouten som jeg foretrakk på VGD. Opplever hele greia som rotete.

    Ta fotballbiten f.eks. Det er kun et forum for fotball, og ikke et sideforum for norsk, engelsk og internasjonal fotball som jeg er vant til. Men hey, jeg er et vanedyr, og for meg har VGD vært en del av livet mitt og ikke bare et debattforum. Da foretrekker jeg å finne noe som er i nærheten av det jeg er vant til.

    • Liker 1
  2. FAEN!!!

    På vei hjem fra Skeidkamp. Stemningen er god, vi har tross alt vunnet 2-0. Tar meg en kjapp dusj, lener meg tilbake i sofaen, skrur på Odd - Viking. Hva er så neste steg? Jo, det jeg alltid gjør når jeg ser på norsk ball: jeg logger på VGD for å ikke bare diskutere kampen jeg ser på, men også oppdatere meg på andre ting som har skjedd. Etterhvert som trådene havner øverst veit jeg jo at det er skjedd noe der. Kanskje noe det er verdt å ta en titt på. Kanskje det har skjedd noe rundt en annen klubb det er lurt å få med seg?

    I et lite øyeblikk der hadde jeg glemt det makkverket vi nå har fått servert som kaller seg for VGD. Helt til jeg plutselig husker: "åja faen, hele greia er jeg jo ødelagt". Skuffet logger jeg av, og innser at min faste kilde for informasjon og diskusjon rundt norsk fotball nå er borte. Faen heller. Hva skal jeg gjøre nå?

    Tar en titt på fotballforumet her inne, men ser jo at det ikke er i nærheten av det vi hadde på VGD. Logger meg på Discord, men der er det heller ingenting. Er det her vi har havnet nå altså. Det er ikke steder igjen å diskutere norsk fotball?

    FAEN!!!

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...