Jump to content

stc887.2.0

Medlemmer
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by stc887.2.0


 1. Superteale skrev (1 time siden):

  Ingen regel uten unntak, men svært ofte opplever jeg at hjemvendte spillere ikke er like sultne lenger og ikke lever opp til forventningene.

   

  Jeg er ikke med på den tanken helt. Trur ofte mer det er at man tenker tilbake til de gode årene før de ble solgt men glemmer at de har tapt seg og man blir da automatisk skuffet når man tenker på hvordan de var før de gikk ut og hvordan de var i BL med Ciljan f.eks men da hadde han 9 andre på samme lag som var bedre og skjulte evt mangler. Pluss steinharde kunstgressbaner som vannes i stykker. er uvant for de som kommer hjem.

   

  Men dette varierer jo stort og fra spiller til spiller.


 2. Superteale skrev (40 minutter siden):

  Er det ikke bedre å skape nye Godsethelter enn å resirkulere gamle...?

  Se bare på RBK.....

  Se på Valsvik.

  Nei da jo det å resirkulere eksene føler jeg aldri slår til med få unntak. Wikheim er jo i et mye bedre sted aldersmessig enn mange som kommer hjem. Hadde vært mer skeptisk om han var FCM spiller og ingen Danske klubber var keen på han men halve serien der er jo intresert inkl FCK som er Skandinavias største klubb. Vi snakker ikke om Keita eller Ovenstad her.


 3. AustadMessi skrev (1 time siden):

  Fortsatt ikke noe ny klubb på Wikheim?

  Ender vel kanskje i Danmark,, men gir ikke opp håpet før noe skjer:)

   

  Som Gustav sa når han trente med oss så skal han tilbake til Saudi når det er oppkjøring til ny sesong og han står i stallen til Al-Fateh på hjemmesiden men noen fjotter som har redigeringstilgang på transfermarkt trur at det at han ikke har vært reg for spill (full utenlandskvote + skadet) og var fjernet fra hjemmesiden tidligere så er han uten kontrakt men Wikheim er altså IKKE uten kontrakt.

  • Like 1

 4. Arto skrev (13 minutter siden):

  Helt rett å spare Friday. Haldor er heller ikke med ser jeg ellers reiser vi med 1.laget. Personlig klarer jeg ikke å få fram den store entusiasmen for cupen i år. Bare opptatt av serien og om vi kan holde oppe poengsnittet vårt så vi slipper å gå inn i adventstiden med kniven på strupen.

  Samme her, Er jo uansett bare 3 runder i år så klarer ikke mobilisere noen store feelings for cupen vitende om at du kan være regjerende cupmester og være slått ut av cupen 2022 neste år.


 5. Daniel. skrev (13 minutter siden):

  Haha virkelig. Ok. 

  Google og twitter søk sier så. Som sagt kan jo ting ankes og mulig man kan registrere nye da pga dom ikke er rettskraftig men høres jo ut som en klubb du ikke vil være i om du ikke er på tampen av en karriere og ikke har noe å tape


 6. Daniel. skrev (4 minutter siden):

  Stilig med Serie A uansett. 

  Ifølge en fanside der nede så er det stor avstand mellom klubbene og Spezia vurderer å droppe forsøket.

  Eller oversatt. Klubben er ilagt transfer ban av UEFA pga de har signert mindreårige spillere fra utenfor EU. Får ikke signere nye på 2 år framover. Blir sikkert anket da men umulig å gå til det røret der.


 7. Balle ass. Er ikke noen surprise at det er interesse rundt Hove men kunne jo vært en kulere klubb enn Spezia som er i Serie A for første gang og spiller kamper på en bane som tar 10k. Stinker jo skambud og at klubben går konk/gir faen i å betale for du får sjeldent cash up front av disse mindre klubbene

  Edit andre sesongen til de på toppnivå


 8. Daniel. skrev (34 minutter siden):

  Andre klubber skriker etter backer men vi slipper dem gratis pga overflod. Litt rart. Mendy er et habilt alternativ, spesielt i en vingback-rolle

  Nå kommer jo overfloden pga dårlig drift og skader da.


 9. Ting starter å røre på seg i bunnen.

  Stabæk henter Kirkevold (fantastisk navn btw), Høyland aka den hvite Kante fra Grorud, stopper med nærmere 150 kamper for Aab i Kasper Pedersen (var linket til oss i 18 eller 19)  Brann henter hjem Heltne Nilsen og TIL har forlenget avtalen med Espejord ut året-

  Godt vi har luke for Stabæk og Brann med disse folka kan få et løft og enda er ikke vinduet åpnet.


 10. Vinduet er det som jeg frykter mest for vi har ikke råd til å miste noen i 11n og hva kan de bak finne på. Trur ikke at det ender i noe nedrykk men la oss si det er 5-10% sjanse for å ramle ned på en kvalik, LSK lå vel helt trygt plantet midt på tabellen før de så slutta ¨å vinne kamper og endte i et spetakulært nedrykk.  Det kan skje med oss selv om veien dit er lang. Var ikke mye den høsten vår i fjor heller


 11. Arto skrev (10 minutter siden):

  Håper det ikke blir for lenge til neste 3p, ingen vits i å gi lagene der nede lillefingeren. Var nok en skikkelig strek i regninga med 0p for de brune i kveld. Hadde nok budsjettert med 4-6p på disse to kampene, Stabæk og TIL hjemme.

  Sarp borte - Brann hjemme . Odd borte og KBK hjemme før vi har spillpause etterfulgt av Sarp hjemme og Stabæk borte i runde 20da er to tredjedeler unnagjort.

  Den siste tredjedelen er VIF borte - Viking hjemme - Glint hjemme - Sandefjord borte - Molde hjemme - TIL borte - 3050 hjemme - LSK borte - FKH hjemme - KBK borte

  Den siste tredjedelen kan vi finne på å ta 0 poeng. Med en bra fangst nå og fram til de siste 10 så kan vi sikre plassen i teorien for det er noen meget viktige kamper mot laga bak oss i bunnen og tar du poeng internt der og får stor nok luke er mye gjort for de andre tar poeng mot hverandre og man klarer som regel å plukke noen poeng på slutten mot lag som er ferdige. Håper vi ikke får en lang rekke hvor vi MÅ slå 3050 i den 26 runden for å sikre oss plassen. Hadde vært fløte å kunne spille den kampen med hvilepuls og sende de brune ned til Obos

  • Like 1

 12. Daniel. skrev (1 minutt siden):

  Synd gutta ikke ser ut til å våkne før 2-0. Men handler vel mest om at FKH legger seg bakover mer da.

  + vi får et flaksemål. Men ikke la oss lure oss selv dette var terningkast to maks. Vil si en men resultatet ikke krise nok til at jeg drar den ned. Hadde passet bedre med en U på Nedre Eiker men resultatene forsåvidt greie.


 13. Daniel. skrev (3 minutter siden):

  Hehe.. 

  Tokstad har vært her i fem år nå, tenk det. 

  Kom igjen 'toffer

  5 år og 5 millioner eks lønn. Kan fremdeles bare løpe fort i en retning uten retningsforandring. At STB tar poeng borte mot 3050 kan vel knapt kalles klatring. Hvor skulle de plukket poeng om de ikke tar poeng mot et av de svakeste laga?


 14. Arto skrev (1 minutt siden):

  Planen var tydeligvis å holde tempo nede og bruke tid på faste situasjoner i håp om å få med seg et poeng eller flakse seg til tre. Nå ligger vi under men sliter med å få opp intensiteten. En forferdelig kjedelig omgang og jeg tviler på at vi får med oss noe herfra.  

  Det han sa + det er en mental prøvelse å snu helt om på kampplan og er ingen på benk som er type som endrer et kampbilde.


 15. Jeg hadde blitt like overrasket som at det kommer regn i Bergen by eller snø på Konnerud om Mawa som seriemester2013 sier har opponert seg ut av laget. Har vært overtydelig over lengre tid at det har vært klumper i grøten helt siden HP sin tid i fjor og kroppsspråket/holdningeme har vært like råtne i år. Peaket på en måte når man forsøkte å få Mawa i gang med en straffescoring mot SF uten hell. Veit ikke om det stemmer men gikk Mawa rett i garderoben/første mann i garderoben etter Stabæk matchen? Så bare noe hvor det skinte i gjennom i SoMe et sted at Moses var like trassig som en toåring-

×
×
 • Create New...