Gå til innhold

Canucks

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Canucks

  1. Just now, Tyttebærtryne said:

    Skryt av "konkurrent"?

    Så man kan ikke nevne forum som hfboards? redcafe med flere? eller Kvinneguiden for å ta et norsk ett? Jeg tviler på at om man hadde nevnt de så hadde det blitt fjernet. Eller hva tror du?

  2. Just now, SirOwen™ said:

    Du påstår at jeg dikter opp ting - direkte løgn.

    Tror du få lese deg opp på betydningen av "integritet". Det at jeg forbeholder meg retten til å se hva som skjer videre før jeg svinger øksa, og med det i dine øyne "forsvarer" VGd, har ingenting med integritet å gjøre.

    Feil, jeg sier at jeg ikke tror på deg, og det er ingen beviser på at det har skjedd heller, og at det derfor er trolig at det er nettopp for å skaffe sympati-poeng.

    Tror du bør sjekke opp i det selv, hadde du hatt integritet hadde du gjort som laffano og hoppet av galskapen når du så hvilken vei det bærer med VGD. Det har jo også blitt bekreftet fra Gavekort her i tråden at VGD skal være som Reddit, og ikke som et klassisk forum. Altså det er umulig at med små tweaks så vil det bli noe som folk ønsker. Bugs rapportering etc. som du snakket om.

    Nei, stempler ut for nå, du får ha en god helg.

    • Liker 1
  3. 1 minute ago, SirOwen™ said:

    Du får tro hva du vil, men når du kommer med direkte løgner får du bare regne med å få reaksjoner fra den du omtaler.

    Jeg har integritet nok til ikke å finne på slike ting.

    Jeg har da ikke kommet med en eneste løgn her, og har ikke sett noen beviser på disse truslene som sagt. Jeg anbefaller politiet dersom de faktisk har forekommet, men jeg har mine tviler.

    Sistnevnte setning er vi dypt uenig i for og si det mildt, forsvare det VGD har utviklet seg til viser ikke akkurat det.

    • Liker 1
    • Hjerte 1
  4. Just now, SirOwen™ said:

    Skjerp deg. Ingen som har diktet opp noe som helst. Truslene kom ikke på Discord, og det skrev jeg heller ikke.

    Har mine tviler om at det har skjedd, dersom noen har gjort det regner jeg med at det er tatt opp med politiet. For slikt er selvsagt straffbart og særdeles alvorlig. 

    Tror nok heller at dette her er mest for å skape en offerrolle og sympati personlig etter tidenes mageplask med VGD Reddit, og noe prøve ny bil er det ikke. Det blir som at du skal prøve en ny bil, men du blir gitt en sykkel. Altså noe helt annet enn hva du skulle prøve.

    • Liker 2
  5. Just now, HYYYL said:

    Det er helt uakseptabelt.

     

    Nå dikter SirOwen opp trusler som ikke har forekommet på discord, om noen har sendt det privat så er det ikke greit, men tviler sterkt på det. Her lukter det sympati og offer for noe som ikke har skjedd.

    • Hjerte 1
  6. 2 minutes ago, Winnowill said:

    Er ikke selv på Discord, sånn chattgreier gidder jeg ikke - men dette er såklart ikke greit i det hele tatt.

    Det som ikke er greit er å dikte opp ting som SirOwen her gjør, regner med at det finnes solide bevis på disse truslene. Om det gjør det så er det selvsagt ikke greit.

    • Hjerte 1
  7. 6 minutes ago, Gavekort said:

    Det er vanskelig å navigere fordi VGD har blitt en topic stream ala Reddit, ikke et legacy forum med monolitiske emner. Jeg tror det er mange som prøver å bruke det på gamlemåten og som blir frustrert fordi det ikke fungerer lenger. Dark mode på diskusjon.no har blitt notert ja. Vi har bare vært opptatt med VGD.

     

    Da tror jeg ikke at VGD blir noe sted for meg, og har forandret seg vekk fra å være et forum til og bli et kommentarfelt, hvor lange diskusjoner og tråder ikke lengre er mulig. Hvor mange kan skrive lange omfattende innlegg. 

    Dersom jeg ønsker meg Reddit så bruker jeg orginalen.

    • Liker 3
  8. 2 minutes ago, Gavekort said:

    Jeg har ingen tvil om at vi skal kunne oppnå basiskravene for at dere skal kunne sende tekstsnutter til hverandre på en komfortabel måte.

     

    Du erkjenner at det for øyeblikket ikke inneholder engang basiskravene? og at det er vanskelig å navigere? Er det noe håp om at det kan bli en mulighet for de som ønsker noe som ligner diskusjon.no med VGD sitt dark-mode med forumvisninger klassisk?

    • Liker 1
  9. 1 minute ago, Elgen. said:

    Det må jo komme nye endringer? 

    Nei, for dette er hva vi vil ha, korte tråder som går videre fort fra en tråd til den neste, alt skal skje fort. Lange tråder med diskusjon kan vi ikke ha, altså forum. Alt skal være kommentarfelt Reddit-style, for det er hva kidsa vil ha. Selv om jeg tviler på at selv 13 åringer liker nye VGD. Det er en like stor bommert som Super League.

  10. Just now, Deila said:

    Har du klart å bli utestengt fra VGD igjen, Elver. 

    Ikke bare han, ganske mange av oss har greid det. Meg selv inkludert, og noen begrunnelser har vi ikke fått. Kunne være interessant å vite hvilke retningslinjer som har blitt brutt. 

    Kritikk mot nye siden?
    Dele en lenke til et discord?

    Hvor i retningslinjene er det brudd?

×
×
  • Opprett ny...