Gå til innhold

Mortyboy96

Medlemmer
  • Innlegg

    0
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mortyboy96

  1. E.T. skrev (13 minutter siden):

    De opp og ned pilene, tror jeg dessverre kan være med på å føre til en kollektiv mobbing.

    Absolutt alle som kommenterte og gav tilbakemeldinger, advarte og insisterte mot downvotes fra dag 1, men de trumfet det gjennom likevel, så akkurat denne funksjonen ser ut til å være skrevet i stein. Av en eller annen grunn så var dette veldig, veldig viktig for nye VGD. 

    De har nok en overordnet masterplan som er beyond vår dumme fatteevne.

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  2. Canucks skrev (3 minutter siden):

    Så man kan ikke nevne forum som hfboards? redcafe med flere? eller Kvinneguiden for å ta et norsk ett? Jeg tviler på at om man hadde nevnt de så hadde det blitt fjernet. Eller hva tror du?

    Du leter etter rasjonalitet hvor det ikke finnes.

    • Liker 1
  3. Dask meg med en pakke salami skrev (Akkurat nå):

    Spennende om det blir igjen noen på vgd eller om Omnia og Øystein skal diskutere med hverandre. 

    Bare vent til målgruppen får høre om det nye forumet. Det kommer til å bli kø og venteliste. Du må overnatte i sovepose utenfor VG-bygget for å få tilgang.

  4. ElSutrekuk skrev (13 minutter siden):

    Men Omnia likte det, det er da noe. Da er de 2, hvert fall. 

    De er faktisk tre. Omnia, Gavekort og oyssol. Du kan til og med slenge på oyvsol, men han har jo aldri brukt forumet da, men han likte estetikken, i det minste.

  5. Dask meg med en pakke salami skrev (1 minutt siden):

    Må le fortsatt av måten enkelte påstår at nye vgd er bedre enn slik det var. Greit nok at plattformen var utdatert og måtte moderniseres, men de har jo ikke tatt hensyn til de som bruker forumet. Når jeg ser mods fra diskusjon.no som skal poengtere at nye forumet tar tid å venne seg til samtidig som de påstår det er bedre enn slik det var, da har du bommet så grovt at selveste Lars Berger ville vært stolt. 

    Jeg har fortsatt tilgode å se en eneste positiv tilbakemelding fra brukere på vgd. Det er faktisk rimelig imponerende. At de velger å fjerne et produkt som folk elsket høyt nettopp på grunn av måten vgd var satt opp som et lett og oversiktlig forum og erstattet det med et halvfabrikata av et produkt som like gjerne kunne vært utviklet på jalla salgsboder på Sunny Beach, ja, da sier det det meste. 

    Skremmende, og veldig trist. Jeg har hvertfall ingen grunn til å fortsette å bruke et jalla kommentarfelt som forum. Men lykke til de få som gidder. 

    Legacy-brukere var åpenbart ikke målgruppen. Får se om de treffer målgruppen (hva nå enn den er) når de starter markedsføringen.

  6. Korgutt skrev (4 minutter siden):

    Noen som kan forklare hvordan det er mulig å poste innlegg på vgd i den tippekonkurransen til liambird kl.1748 idag med tanke på at vgd ligger nede?

    Virker som det er mulig å poste kommentarer til en trådstart, men ikke kommentar til kommentar, og ikke nye tråder. Muligens en bug i systemet.

  7. startelver skrev (2 minutter siden):

    Og dette har Øystein godkjent ?  

    Hva er navnet på den programmereren som har greid å lage dette makkverket?  Nettopp kommet ut av VGS?  

    Da blir det Diskusjon fremover, med mindre Øystein angrer seg.  Dette  er nemlig et forum, hva det andre er aner jeg ikke enda. 

     

    Godkjent? Er det ikke Øystein som har aktivt pushet det?

    Husk at VGD og Diskusjon er samme ulla. Samme ledelsen. De har bare ikke begynt å renovere Diskusjon ennå.

×
×
  • Opprett ny...