Gå til innhold

Snow Indian

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snow Indian

  1. Emilsen skrev (På 25.3.2022 den 9.07):

    Har ikke bestilt der selv. Men ja, siden skal trekke fra lokal moms automatisk når du legger inn leveringsadresse osv til Norge. Og da må du betale 25% mva på alt i tollen her istedenfor. 

    Vil også advare litt mot å bestille fra Trak Racer, ser spesielt mange på reddit som klager litt. Er ofte manglende deler i leveranser og til tider dårlig innpakning. Kundeservice virker også under par.

    Simlabs har et mye bedre rykte, så du burde sammenligne riggen du har tenkt å kjøpe på trak racer med ting på simlabs. Jeg har selv akkurat mottatt en simlabs rigg og er meget imponert. 

    Anbefaler deg å søke på google etter "reddit trak racer" så kan du gjøre deg opp en mening :)

    Tusen takk for tips, etter å ha søkt litt rundt på reddit og deres erfaringer ble det kjøp av en Simlabs GT1 EVO med sikkert alt for mye accessories. Har per i dag en Playseat Challenge med G923 så det blir litt forskjell.

    Er det noen som har noen tips på et greit sete til en rig? 

  2. For meg som reiser rundt i både Norge og utland på jobb er denne ypperlig. Må ha med meg jobb PC, men den er sperret for alt så kan ikke bruke den til gaming på reise, og det å reise med to bærbare blir for tungvint. Telefon er også knotete til gaming, samt lite utvalg av spill som fenger meg. Har sett lenge på switch, men tror nok dette blir mer kurant for meg.

×
×
  • Opprett ny...