Gå til innhold

InspectorNorse

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av InspectorNorse

  1. Salvesen. skrev (23 timer siden):

    Kan du forklare hvor disse pengene stammer i fra?

    Skal forklare slik jeg husker det fra når jeg selv snakket med noen av bedriftene for noen år tilbake☺️ Ta alt med en klype salt, da jeg ikke vet om det er blitt gjort endringer! De fleste jeg snakket med da var på det tidspunktet i USA, Litauen, Italia og andre land jeg besøkte + Nordmenn som alle var godt fornøyd! Igjen, alt dette er utenom alt som har med markedsførere og kundeskyer å gjøre! Bedriftene derimot, de benytter dette på akkurat samme måte som et hvilket som helst annet fordelsprogram!

    Dersom det kommer en kunde med et kundekort og handler, betaler bedriften en liten prosent til CBW! (De betaler også et lite fast månedlig beløp så vidt jeg husker)

    Shoppingpoengene som blir generert blir beregnet i et system for utbetaling til markedsførerene! Alle disse poengene blir generert kun fra handel, så om alle stopper og handler over natta vil heller ingen tjene noe. Derfor varierer også summen noe fra måned til måned.

    Som sagt så er jeg selv en ærlig sjel, og så kun for meg en større versjon av coopkort eller trumf-kort når dette ble vist til meg. Ikke noe mer mikk makk! Gratis kort til kunde -> Kunde handler i butikk -> Butikk takker meg for ny kunde via lojalitetsprogrammet -> jeg tjener en liten slant! Ikke store greiene, men igjen har jeg heller ikke løpt rundt og lekt cowboy!

    Håper det var oppklarende! Jeg svarer gjerne på gode spørsmål, men orker ikke å bli hengt ut! Prøver bare å hjelpe de som trenger info! 

    IN - Out

    • Hjerte 2
  2. PgUp skrev (18 timer siden):

    Ja, og er det som var poenget med innlegget mitt. Jeg går hardt ut mot de som hvitvasker dette pyramide selskapet ja, men såpass tenker jeg man nesten må tåle med å ta et såpass kontroversielt standpunkt.

    Det lille ubehaget man måtte føle, er uansett en dråpe i havet for de som har tapt millioner på denne svindelen, tapt relasjoner, og til og med gått så langt at de har tatt sitt eget liv (dessverre ingen overdrivelse). Det er fryktelig triste greier, når det samtidig er så klart at dette er en svindel. Både mtp. personene bak som er kjente svindlere fra lignende konsepter, det at myndighetene slår fast at det er ulovlig, det at det fremdeles rekrutteres mange personer i verden til denne svindelen. 

    Det er faktisk veldig alvorlig når man driver med når man hvitvasker en svindel på denne måten, selv om man kanskje ikke tenker på konsekvensene fordi man selv tror man har tjent penger. Da tenker jeg det spesielt i moralsk forstand. 

    Hvis noen greier å innse hva som er galt med det de driver med, ved at man får kraftig kritikk på et anonymt forum, så synes jeg det er flott. Hvis de som forsvarer dette er uenig, så får dere bare være det. Men de kommer ingen vei her med å prøve å hvitvaske eller forsvare selskapet her, alle er godt opplyste om hvilken svindel det er. Så jeg er litt usikker på hensikten med de som poster at de har tjent penger, eller hvem de tror de snakker til. 

    Beklager, jeg tror ikke jeg klarer å få frem det jeg ønsker! Jeg støtter ikke selskapet, men støtter folkets sak! Pengene jeg har «tjent» er ikke å ansees som tjent før noen etter rettsaken forteller meg at de er det! Derfor brukes de ikke av meg!

    Huff, jeg prøvde bare å komme med et par friske øyne på hele greia, fra et nøytralt standpunkt! Tenkte kanskje det kunne bidra til noe positivt, men hvis jeg forstår dere rett tror dere fortsatt jeg forsvarer selskapet! Haha, jeg er på folkets side! La folket vinne🥳 

    Inspector Norse - ouuuut

    • Liker 2
  3. PgUp skrev (På 16.7.2021 den 0.41):

    Patetisk at noen der ute fremdeles prøver å forsvare dette selskapet. Null troverdighet til historien din. Hva tenker du om de 16 000 som har kjøpt inn i pyramiden med tap? Og at myndighetene sier rett ut at det er ulovlig?

     

    Det bildet der er bare tull. Skulle du faktisk hatt penger der ville du fort funnet ut at de ikke vil la deg cashe det ut. 

     

    Å delta i pyramide er ulovlig å Norge, så gjerne stå frem med fullt navn hvis du faktisk tror på det du sier :)

     

    Men det tør du såklart ikke for du vet det er ulovlig, penger du har fått fra selskapet er svindlet fra uskyldige mennesker, og du er betalt for å fremme et selskap. Du har null poster før her så kommer du med dette.

     

    Folk lar seg ikke lure lengre, men fortsett gjerne å prøve. Alle slike poster som dette har bidratt til å ødelegge for Lyoness internasjonalt. Flere millioner har sett video og info om lyoness som har kommet fra engasjement hos dette forumet pga slike poster som dine. 

    Så egentlig burde vi takke deg og dere for å være så flinke til å ødelegge for lyoness og dere selv.

    Halla☺️ 

    Grunnen til at jeg aldri skriver noe her er jo nettopp slike svar som dette, det er jo bare drittslenging uansett hva som blir skrevet!😂 Som du kommer til å skjønne i resten av innlegget her så forsvarer jeg de ikke på noen som helst måte! Jeg viser kun et nytt perspektiv, samtidig som jeg står med en sunn skepsis! Jeg stiller meg bak alle de som føler seg snytt, og jeg må jo si jeg syns det er ufattelig leit! Som jeg nevnte i forrige post så er ikke dette noe jeg inkluderer meg i den dag i dag, men jeg ønsket å vise dere at det faktisk var en måte å gjøre dette på som ikke dreide seg om salg av «kundeskyer». Har blitt etterspurt informasjon i forumet her flere ganger, og av den grunn tenkte jeg jeg kunne være grei å dele! Skjønner at det bildet der kanskje ikke betyr noe for deg, men la meg vise deg et til, hvis det er penger på konto du vil se☺️

    Dette er en transaksjon fra i går, og hvis noen her bruker DNB så kan dere kanskje bekrefte for PgUp at dette er et gyldig skjermbilde av nettbanken☺️ Vil også legge til at jeg flytter alle disse pengene til en egen konto, slik at de blir stående i fred til jeg vet de kan brukes lovlig👌🏼 

    BA2FC6A3-34C0-4BDB-BD4F-3758FB3D963C.jpeg.db28638a469628d264ef36fd770c9823.jpeg

     

    Dessverre går jeg ikke ut med navn i en gruppe som dette hvor det er så mye aggresjon, men håper dette viser en viss vilje alikevel! Og igjen, jeg må poengtere at jeg IKKE har vært aktiv i Norge siden tidlig 2018, og er ikke en av de som har et team på mange hundre mennesker osv! Ingen andeler, ingen rabattkuponger, ingenting. 
     

    Det er kanskje ulovlig i Norge nå, men det var ikke det når jeg fikk vite om dette i 2017! OG, jeg har ikke tapt en eneste krone! Jeg ønsker dere lykke til med alt som har med rettsaker osv å gjøre, og jeg håper dere får tilbake hver krone! Jeg er helt nøytral, og uansett hvem som vinner en evt rettsak, så er det fair at folk vet hvor pengene sine er uavhengig av årsaken til at man ikke sitter på de lenger!

    Som dere kanskje skjønner ulmer det en viss skepsis hos meg også, men jeg har ingen annen grunn for min skepsis enn hva som blir sagt her og på nyhetene!

    Beklager igjen, men jeg håper at det går an å gi et fornuftig voksent svar i denne diskusjonen også! Nå har ikke jeg vært inne her noe særlig, så har forståelse for at poster fra langt tilbake i tid har skapt den stemningen som er her nå, men man kommer ingen vei ved å oppføre seg dårlig hvertfall☺️

    Ha en fortsatt fin dag!

    • Liker 1
    • Hjerte 1
  4. Hei!☺️

    Jeg ønsker ikke så skape noen ny diskusjon eller noe stor blest, men ser det ofte blir etterspurt informasjon osv! Jeg jobber ikke aktivt med Lyconet lenger, men var med liten periode og hadde kun startpakken da kundeskyene aldri var interessant for meg! Det vil si, jeg har tidligere kun har gitt ut gratis medlemskap til mennesker som enkelt og greit har brukt dette når de har handlet i butikk og på nett. Jeg har også reist en del, så gjorde dette der jeg var som en liten gest, men gjorde ikke noe store greier ut av det! (Har blitt ganske mange kunder etterhvert)

    I dag tikker det inn rett i overkant av 2000kr i mnd, som jeg igjen da må skatte av! Altså sitter jeg igjen med ca 1300kr/mnd. Inget stort beløp å skryte av, men når det kun er basert på at andre bruker et medlemskap a la coop og trumf, så har det aldri slått meg at det har vært noe galt i det☺️ På to år, i følge min BO, så har jeg fått 43.600kr (siden 07/2019), og da har jeg bare brukt systemet akkurat slik det var ment å brukes, uten noe mer mikk makk! Ca 30.000kr etter skatt. For meg har det vært et fint lite tillegg på årslønnen!

    Vet ikke om dette er tall eller informasjon som er interessant, men tenkte det var fint for noen å høre hvordan det kan fungere!

    Dette er jo nettopp slik et lovlig nettverksselskap skal fungere, man reklamerer for et produkt, og får bittelitt hver gang noen handler. Og så lenge de som handler er fornøyd med handelen og ikke har gitt en krone annet enn til butikken de har handlet i så har det aldri slått meg at det kan være noe muffins! 

    Uansett, det var min side av saken! Ha en fin dag alle sammen! Håper det ordner seg for alle sammen om det måtte gå enten den ene eller den andre veien! 

    Adiós!

    330E1D54-22D9-41D1-A730-2D62BD3D0A57.jpeg

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...