Gå til innhold

Maknoz

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Maknoz

  1. FluffyQuack skrev (1 time siden):

    Håper at ikke noe rart skjedde med pakken fra CDON. Siste oppdatering fra sporing viser at den ble sendt fra en nær by 5 dager siden. Normalt så er pakken ment å være her neste ukedag.

    Jeg har det samme problemet. Bor i Oslo, pakken ankom Oslo 23.06 og skulle leveres 24.06 til pakkeboks. Status viser innlevert terminal og videresendt 23.06. Deretter ankommet samme terminal og «blir videresendt» to dager etter. Har vært i kontakt med Posten som sendte henvendelse til butikken i nærheten, de fant den heller ikke.

    Smått frustrert akkurat nå!

  2. Underkiller skrev (48 minutter siden):

    jeg fikk på posten appen "sendingen kan bli forsinket pga eksterne faktorer utenfor vår kontroll"

    Hm, interessant!

    Var pakken din innom terminalen før denne meldingen dukket opp? Og gjelder det levering på østlandsområdet?

    Jeg bor i Oslo, og skulle senest fått levert pakken i går. Regner med det er derfor CDON har etterlyst den.

    Edit: sporingen ble oppdatert i kveld hvor den hadde «ankommet» terminal og videresendt, selv om den var innlevert terminal for to dager siden 🤔 da ser det ut som de har kontroll på den likevel. Noen som vet om Bring leverer på lørdager?

  3. Hei!

    Er det andre som har hatt trøbbel med levering via Posten fra CDON?

    Min PS5 var innom Oslo allerede på onsdag den 23.06 ca. kl. 14, men kom aldri frem. Posten kunne så og si ikke svare på noe via chat, og nå ser jeg faktisk at cdon (via deres ordrehistorikk) har sendt en forespørsel til Posten/Bring. Forut dette fremgikk melding "Forsendelsen er forsinket men på vei". Jeg antar at dette er fordi pakken er uvanlig sen. Noen som har erfart noe lignende?

×
×
  • Opprett ny...