Gå til innhold

AlphaZero

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AlphaZero

  1. Phss skrev (På 8.12.2021 den 10.58):

    Noen som vet hvor mye(ca) som er obligatorisk oppmøte på første året? 

    Det er kun obligatorisk oppmøte i timer med arrestasjonsteknikk, under dette kommer også arbeidskrav som batong/pepperspray/livredning i vann. Det vil si at det er veldig minimalt med obligatorisk undervisning gjennom året, rundt 20 dobbelttimer.

    Selv om det er lite obligatorisk undervisning ville jeg absolutt anbefalt å møte opp i så mange timer som mulig, det er mange gode faglærere som gjør at man får godt utbytte av timene opp i mot å bare lese anbefalt litteratur.

    • Liker 1
  2. Rookie phs skrev (36 minutter siden):

    17 juli 2016 var en søndag, ellers har datoen 17 juli fra 2017 og til nå vært en ukedag. Da får vi bare se imorgen! Blir spennende.

    Bladde meg tilbake til forum diskusjonen i 2016, da 17. Juli var på en søndag. Da fikk folk svar på søknadene sine 17. Juli, selv om det var på en søndag. Så da regner jeg med at det kommer i løpet av morgendagen. Blir en neverpirrende morgen og ettermiddag!

    Masse lykke til, til alle sammen! Håper dere alle blir fornøyde :) 

    • Liker 2
  3. beccz26 skrev (4 minutter siden):

    Jeg ringte også, og hun sa at om man ikke har fått noe mail enda så kan man i hovedsak gå ut ifra at man er egnet, men de sjekker for deg om du vil det:)

    Ringte nettop igjen, fikk også samme beskjed. Hun sjekket for meg og informerte om at jeg er med videre! Gratulerer til deg også!

    • Hjerte 1
  4. kjemi321 skrev (5 minutter siden):

    Hvilket nummer ringte du?

    Telefonnummeret står på PHS sine nettsider, når jeg ringte sa de at avslag ble sendt ut en og en, men at alle avslag kommer i løpet av arbeidsdagen i dag. Så virker som kanskje det er litt forskjellig oppfatning på om alle har blitt sendt ut eller ikke. Jeg har ikke planer om å senke skuldrene før i kveld, evt. ringe og bekrefte i morgen.

  5. Søker21 skrev (4 minutter siden):

    De kommer kun med punkter:) utvidet begrunnelse kan man få på tlf

    Det var kjedelig å høre, dersom du finner deg uenig i punktene som blir beskrevet så har jeg hørt om folk som har klagd på vedtaket og fått medhold, dermed blitt tilbudt skoleplass. Det skader ikke å prøve. 

  6. Hei, slik jeg har forstått det så vil de som ikke blir funnet egnet få beskjed i løpet av første uke i Juli. Vil dette si at dersom man ikke får beskjed i løpet av neste uke (26) så kan man anta at man er egnet, eller er det mulig at det kommer så sent som 07/07. 

     

    Takk i forveien fra en med stort håp om inngangsbilletten til PHS i år. 

×
×
  • Opprett ny...