Gå til innhold

Steinbra

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Steinbra

  1. znerk skrev (15 timer siden):

    Noen som faktisk har fått modell A vifte her? Tar to sekunder å sjekke, så setter pris på alle som gidder å sjekke. 

    Ref https://www.playstationlifestyle.net/2020/11/30/different-ps5-fan-fans-cooling-louder-how-to-check/

    Jeg har fått PS5 med B-viften/nidec. Men til nå har maskinen vært stille som graven. Har spilt både med headsett og med høyttalere uten å reagere på eller i det hele tatt legge merke til viften i PS5. Til sammenligning har PS4en min forstyrret enhver spilløkt med flymotoren sin... Jeg har kun hatt PS5 stående (og hengende på veggen). Jeg må legge til et lite forbehold om at jeg ikke har brukt PS5 i lang tid enda, men er positivt overrasket over hvor stille min går selv med B-viften. Enten har de fått rettet litt på denne viften eller så kan det være flere faktorer som spiller inn enn kun viften på de som opplever mer støy.

  2. Kristoffor skrev (6 minutter siden):

    Bestilte fra CDON på tirsdag 22. kl 14.30, med levering 30.07, regnet med levering tidligst i august. Nå står det at denne er på veg, og kommer før helgen. Jeg var langt i fra først i køen når jeg bestilte denne.

    Håper alle som bestilte før meg også får levert sine denne uken. 

    Jeg fikk ordrebekreftelse 13:55 fra CDON, men har ikke fått noen ny oppdatering. Det ser ut for at du har vært heldig her.

    Vi andre får håpe at også våre blir sendt snart.

  3. Hei,

    Jeg fikk sms fra Power kl 18:05 om at jeg hadde "vunnet". Så jeg kan avvise at alle har blitt kontaktet før 16:00. Det er nok 21:00 som gjelder. Stor applaus og tommel opp til alle som bidrar her i tråden.

     

    Jeg "vant" standardutgaven med ekstra kontroller. Det stod vel i beskrivelsen fra Power at digital også kunne vinnes, men den var det ikke endret pris på og viste som ikke på lager. Så jeg tviler på om noen får kjøpt den fra Power i denne runden.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...