Gå til innhold

FluffyQuack

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FluffyQuack

  1. On 6/29/2021 at 7:57 PM, Maknoz said:

    Jeg har det samme problemet. Bor i Oslo, pakken ankom Oslo 23.06 og skulle leveres 24.06 til pakkeboks. Status viser innlevert terminal og videresendt 23.06. Deretter ankommet samme terminal og «blir videresendt» to dager etter. Har vært i kontakt med Posten som sendte henvendelse til butikken i nærheten, de fant den heller ikke.

    Smått frustrert akkurat nå!

    Jeg ringte posten og forklarte situasjonen. De sa de skulle ringe butikken pakken ble sendt til. 2 timer senere fikk jeg plutselig melding at pakken var klar for henting. Jeg vil tippe at pakken har vørre der flere dager men de hadde ikke sortert den. Jeg hadde tilogmed vørre der og spurt om de kunne lete etter pakken, men alt de var villig til å gjøre vår å sjekke sporing og sei "Den dukker sikkert opp her etter noen dager."

    Siden jeg har maskina nå, så tok jeg ett screenshot som oppsumerer hele situasjonen:

    2021-06-30_20-39-11.png

    Takk til de som har linket til butikker med PS5 på lager (bestilte min via CDON)!

    • Liker 3
  2. 10 hours ago, bikram said:

    haha, jeg la også merke til det tidligere.
    Hvis du googler nøyaktig PS5-boksstørrelsen, er den 6,7 KG, dette er størrelsen som CDON har registrert mens de ga den for henting, men når de ankom Posten-terminalen, har de kanskje gjort omskanning og selvfølgelig teller også emballasjestørrelsen, så det er derfor den nye størrelsen er noe stort.

    Ja, det høres ut som en mer sannsynlig forklaring. En venn la merke til samme tingen (6.7kg når sporing vart aktivert, også 7.1kg når sporingen oppdaterte).

  3. 15 hours ago, Leselunden said:

    Føler som en sa tidligere i tråden. De sorterer etter navn og dato, en venn av meg som navnet starter på "C" fikk tilsendt 1-2 dager etter at han bestilte 07.06. Han bestilte etter meg, men jeg fikk melding om at den var på vei i dag, navnet mitt starter på "T"

    Bestilte 08.06, navnet starter på R, har tatovering på rompa som starter på X, og PS5 ble tilsendt idag!

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 2
×
×
  • Opprett ny...