Gå til innhold

Paxor

Medlemmer
  • Innlegg

    337
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Paxor

  1. Har/hadde akkurat det samme problemet som du beskriver. Vi er da 3 stykker som skal spille sammen, hvor til tider kun 2 av oss fikk blitt med i hverandres sessions. Problemet forsvant helt plutselig, helt av seg selv. Vet dog ikke om det er "stabilt fungerende", da vi ikke har spilt sammen på en stund nå.

     

    Prøvde å lete etter en logisk forklaring, men fant desverre ingen løsning.

  2. Samsung SyncMaster 2443BW har jeg relativt gode erfaringer med, og den koster ca 2500. Den har en oppgitt responstid på 5ms, men det har aldri jeg sett på som et problem. Uansett er jo tearing som er det største problemet med LCD-skjermer, som er ikke har noe med inputlag å gjøre.

     

    EDIT: trykkleif

    V-Sync...

     

     

    Selv med V-sync på, så blir det en viss tearing.

  3. Samsung SyncMaster 2443BW har jeg relativt gode erfaringer med, og den koster ca 2500. Den har en oppgitt responstid på 5ms, men det har aldri jeg sett på som et problem. Uansett er jo tearing som er det største problemet med LCD-skjermer, som er ikke har noe med inputlag å gjøre.

     

    EDIT: trykkleif

  4. Vil så absolutt ikke anbefale denne skjermen.

     

    For å nevne noen av ulempene; Veldig mye gjennomlysning på svarte partier, spesielt i kantene. Fargeforskjell fra topp til bunn, uavhengig av innsynsvinkel. Firmwareproblemer som kan skape "blackouts" og grønn pixel-flickering ved bruk av DVI og HDMI.

     

     

    Mitt tips, bruk heller pengene på en solid 24" som også er i 16:10 formatet. De 26 tommene her er ikke verdt alle ulempene de bringer med seg, selv ikke til en så lav pris.

  5. Selvfølgelig ser jeg fordelene, men er det riktig at staten skal betale? Høyhastighetsbredbånd er et gode, ikke en nødvendighet. Kanskje for større bedrifter, men igjen, de har kapital til å finansiere dette selv. Skal vi gjøre noe for næringslivet, måtte det blitt skatte/avgifts-reduksjon slik at enkelte bedrifter ikke kveles økonomisk.

    Jeg håper du aldri skader deg slik at JEG kan slippe å betale for sykehusoppholdet ditt. Tenker du i det hele tatt på andre folk? Uansett, fiber i byga er viktig. 1mb/s er knapt nok til en telefonsamtale uten hakking (IP-telefon), skype, youtube etc. er helt ute av bildet. Jeg vet ikke med deg, men min mor og far sitter og skyper med sine søsken, og sitter på youtube og ler seg skakk hver dag. For å klare dette må de avtale hvem som skal gjøre hva på forhånd for at alt skal klaffe.

     

    Er selv bosatt litt i utkanten av Stokke, som ligger mellom Sandefjord og Tønsberg. Grunnet lang avstand til sentral, og et allerede overbelastet nettverk kan det ikke leveres mer enn 1mbit ned og ca 0.2mbit opp her. Og som du sier, 1mbit holder ikke mål når f.eks jeg skal spille, mens min bedre halvdel fyrer opp en videokonferanse på skype. Jeg skulle gjerne bidratt til å få nettet i området her oppgradert, men det er desverre ingen andre som er intereserte i det.

     

    Den valige mannen i gata har ikke behov for så fryktelig kraftig linje, enda. Men det kommer jo en dag hvor alt krever mye større båndbredde enn nå. Man ser jo tydelig at utviklingen går i den veien at vi bare trenger kjappere og kjappere linjer. Spør du meg er det like greit å ligge litt i forkant av alle behovene.

  6. Hadde fra før et Logitech Internet Navigator som jeg elsket, men etter 5-6 år med hamring var det på tide med et nytt hamrebrett. Har hatt G110 i en ukes tid nå, og er så langt veldig fornøyd. Hvis man ser bort fra at det er en del "unødvendigheter" som lydkort og lys i tastene, så er det i bunn og grunn et godt tastatur, passe motstand og lite lyd fra tastene.

     

    Macrotastene kan man jo også programmere til enkle ting som f.eks ALT-TAB for å gjøre vekslingen mellom programmer enda enklere. Selv om det for min del ikke hadde trengt å være mer enn maks 4 av dem :)

     

    Alt i alt synes jeg dette er et godt tastatur.

  7. Hei!

     

    Er på utkikk etter et headset med høy komfort og kvalitet. Det skal i hovedsak brukes til film, musikk og skype. Og en sjelden gang til ipod. Har satt opp et par kriterier:

     

     

    - Pris rundt 1500,-

     

    - Semi-lukket (åpent?). Vil ha klokker, men ikke med spesielt mye isolasjon. Synes det føles unaturlig å snakke med helt lukkede headset.

     

    - Kan ikke være veldig tettsittende, da det blir ubehagelig når man skal ha det på seg i mange timer i strekk.

     

     

    I forhold til spenn i bøyle kan jeg nevne at Icemat (SteelSeries) Siberia er for stramt, mens Koss UR30 (hel-lukket) er ganske passe til mitt hode.

     

     

    Så, har dere noen anbefalinger på lur?

  8. Dere som har kjøpt powerball - kjøpte dere med sånn speedcounter og starttråd også, eller er det ikke nødvendig?

     

     

    Lå ikke den Seagaten ute for salg kl. 10.00? eller har jeg blingsa? :blush:

     

    Dette var en 1TB-disk. Den som lå ute kl. 10 var på 320GB.

    OK... nå husker jeg det ;)

     

     

    Har selv powerball fra før med speedcounter, men personlig synes jeg den bare ødelegger for den forebyggende og "hjelpende" effekten, da man konstant stresser for å slå sin personlige rekord. Trådstart kan være greit for nybegynnere, men etter hvert kan man starte den med tommelen, dra den på bordet, buksa, armen, etc :)

  9. Dette lover bra.. Ønsker meg litt diverse. Selvsagt med riv, ruskende, fillete og rett ut tullete lave priser;

     

    Intel SSD X25-M Gen2 80GB

    5870 eller 5850, uansett klistremerke.

    AMD Phenom II X2 550, eventuelt X3 720

    Asus M4A785TD-M EVO

    Asus DX/XD lydkort

    Beyerdynamic DT 770 Pro

    Aerocool "M40"

    Logitech Wave, med ledning

     

    Interne 3.5" SATA disker, minimum 1TB

    RAM, DDR3 1333mhz 4 GB ( 2x2 GB )

    Lavprofil CPU kjøler, AM3

    Litt store musematter.

    Kvalitetsvifter av alle størrelser.

     

    Håper hvertfall noe havner på lista over tilbud i morra.

     

     

    Og som nevnt tidligere i tråden, håper det blir masser av hardware. Tver, mini-pcer og laptopper er det nok av i de vanlige Ukens Tilbud, synes nå hvertfall jeg.

  10. Da står det i grunn mellom 2 oppsett, et mITX og et mATX.

     

    Komplett mATX

     

    mITX uten HK og kjøler, må vel påregne ca 1500 for HK og CPU kjøler

     

    mATX'en ser ut til å bli litt billigere enn mITX'en, og kanskje gi litt mer ytelse(?). Når det kommer til størrelsen på de to, så er det ikke så alt for stor forskjell for min del. Men ser at med mITX'en blir det ganske tight med tanke på CPU kjøler, begrenset til 82mm høyde.

     

    Føler at jeg heller litt mot mATX'en, da den gir litt mer rom for oppgraderinger og er litt romsligere.

  11. leifeinar: Hvordan vil ytelsen bli med et mini-ITX system vs micro-ATX til samme pris, vet du det? Det virker forsåvidt interessant, med tanke på størrelsen.

     

    Svenni212000: Er det lite å hente i en X3 720 over X2 550 some du satte opp, eller kan det være verdt 100,- mer for en til kjerne? Ser at stock har X2 550 en litt høyere klokk.

     

     

    Har lest og hørt at X3 720 er ganske grei å ha med å gjøre med tanke på overklokking, men hvordan er det på disse små hovedkortene, blir de en flaskehals?

  12. Hei alle sammen!

     

     

    Jeg allerede har en solid "stasjonær" i7 rig, så dette skal være en liten og lett pc nr 2.

    Den skal i all hovedsak brukes som en slags "LAN-pc"/alternativ pc, da jeg reiser mye frem og tilbake mellom 2 krypinn.

     

    Ser for meg en liten frekkas på mATX kort, Amd X3 720 CPU, 2x2GB RAM og et Radeon 4890 (eventuelt 5770?) Har sett litt på 1156 platformen, men da blir det fort dyrere, og hele poenget forsvinner..

    Har laget en liten ->Handlevogn<- uten kabinett og CPU kjøler, men vet ikke om det nødvendigvis gir "most bang for the buck".

     

    Lyst til å hjelpe?

     

     

    Bruksområde

    Lett gaming står i fokus. World of Warcraft er spillet det vil gå mest i, men må også ha muligheten til å leke med noen FPS spill (ingen spesifikke titler å vise til). Ellers mange eldre spill, litt bilderedigering og mye vanlig kontorarbeid og surfing.

     

    Budsjett

    Absolutt øvre grense er 6000, da inkludert frakt og tjohei. Et stort poeng ved denne pcen er at den skal være så billig som mulig, og gi så mye ytelse som mulig.

     

     

    Hardware som trengs

    Fra før har jeg en 580watt Tagan PSU som jeg regner med at vil gjøre nytta si, så det som trengs er følgende:

     

    Hovedkort

    Skjermkort

    CPU + kjøler

    RAM

    HDD

    Kabinett

     

     

    Diverse info og krav

    OS vil være Windows 7.

    Skjermen har en oppløsning på 1680x1050. (vil kanskje, en sjelden gang, brukes sammen med 1920x1200 eller 1920x1080)

    Det vil ikke være behov for støtte av SLI/Crossfire

    DVD/CD-rom vil bli koblet ved behov.

     

    mATX hovedkort.

    Kabinettet må være så lite som mulig.

    Støynivå under load er ikke relevant, men, stort men, idle bør det være relativt stille.

    Overklokkingsvennlig, med forbehold om pris.

    Delvis fremtidsrettet(?), ok muligheter for oppgraderinger.

     

     

     

     

     

    Håper det finnes noen kloke hoder der ute, som er oppdaterte når det kommer til hva som gir mest ytelse for minst mulig penger nå om dagen! :)

×
×
  • Opprett ny...