Gå til innhold

bumpin corolla

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bumpin corolla

  1. Sikkert et fryktelig teit spørsmål men er fersk på en del ting ang. bilstereo:

     

    Er remote bare noe som gir en elektronisk puls som sier at forsterkeren skal slå seg på? Kan en ha remote på en separat bryter eller noe slikt i så fall?

     

    Og angående vifter så har mobilsentrum noen funky kontroll bokser med 4 utganger og brytere sånn at du selv kan slå på\av vifter lys osv. etter behov :D

  2. Megabillig er en knall plass å handle men du må huske å legge til 300kr i ekspedisjon, 10% i moms på det du kjøper og frakta som blir en 200max vil jeg tro. Kjøpte selv en Pioneer 9600 der og er virkelig fornøyd men den er med amerikansk radiotuning dvs. den tar bare inn partal på radiotuning: 92.6 men ikke 92.f OSV :cry:

  3. Hei hei

     

    Noen som kan sette sammen en pakke til meg kanskje?

     

    Vet atr det er en del forhandlere her og greier men først litt om bilen:

     

    Knøttliten konebil=Toyota corolla 1.3 Hatchback 85 modell som betyr LITEN plass men hadde vært sjefs å innstallert noe som virkelig river i en sånn bil :yes:

     

    Grunnen til at jeg ikke bare kjøper en bedre bil er forsikringsbonus, ungdomstillegg og alt anna skit jeg må betale for å være 20 år så satser heller på noe som går an å selge eller ta med til neste bil.

     

    El-systemet er under oppgradering, har en 200A dynamo liggende som snart skal inn+ et STR batteri som ikke er i enda. I bilen står det et maxxima batteri men skulle gjerne klart meg med et pga. plass og det at i konkurranser så skal en jo bare kjøre et batteri visstnok.

     

    Som sagt liten bil men har lyst på to 12ere og har vel kanskje plass til en 70-80 liters kasse hvis jeg bygger sånn at subbene står rettet mot taket på linje med toppen av baksetet og setter forsterkerne under her igjen :hmm:

    Ellers er planen to frontsett, et knall framme og et ok i torpedoveggene bak for at de som sitter på skal få høre noe annet en bass også da :p

    En forsterker til subbene og en 4-kanaler til frontene er nok passelig

    Er ikke sikker på det med kassa for jeg har ikke målt å sånn men tror jeg skal klare det overnevnte :hmm:

     

    Ble en lang en det her men håper noen der ute kan hjelpe og har forresten en knall spiller, pioneer 9600 så det er et sjefs utgangspunkt iallefall :thumbup:

  4. Hei hei, lurer litt på hva folk mener om cadence der ute??

     

    Vurderer å bygge helt nytt annlegg med cadence\focal greier i klasse litt dyrt ca. mellom 20000 og 25000 kroner :D og lurer på om merket er verdt så masse penger?

     

    Og litt på siden: purken suger, ble akkurat tipsa av brodern om at UPen er ute etter meg bare pga litt lys i høstmerket av LED-kitet mitt.. jaggu et rart samfunn vi lever i :no:

  5. Fikk nettopp tips om at jeg er havna på hitlista til UPen i kommunen!!! :nei:

     

    Har virkelig polti mer å gjøre på en å ta en stakkars uskyldig sjel som har LED kit under kjerra og lyser litt opp i høstmørket???? :dontgetit:

     

    Og sist men ikke minst, er det virkelig lov å ha på det man vil av neon, LED osv. så lenge man står parkert og motoren er av??

  6. Prisene er jeg ikke helt sikker på ennå, lodder bare interessen for om jeg skal ta meg til det her men mellom 2 og 3 tusen vil jeg tro..

     

    Betalte 2500 for den jeg venter på nå og så blir det no frakt og kanskje toll visst det blir stoppa så er ikke sikker på pris ennå.

     

    Og Defus: Han custom bygger di så jeg gir ham info om bilen din så bygger han den spesielt til din bil. Har selv en 1.3 85 mod corolla og han har bygd en til meg så tror ikke det skulle være problem med din akkurat:)

  7. Hei

     

    Vurdere å begynne å importere å selge 200A dynamoer custom bygde i USA og lurer på interessen der ute? Tar sikkert en stund før jeg eventuelt begynner, må få den jeg har bestillt, innstalere og se om det er no greier men virker svært lovende :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...