Gå til innhold

Grechewald

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grechewald

  1. 30 minutes ago, Hansien said:

    Meg bekjent har man da ikke lov til å bruke handicap-parkeringen den tid en person uten handicap fint kan slippe av personen/plukke opp personen på egnet plass også parkere bilen på ordinær parkering.

    Det høres fornuftig ut.

    42 minutes ago, oddeh said:

    Hun skulle kanskje hente noen som innehar handicapbevis?

    Hun var kledd for å gå på fest\restaurant. Jeg tror hun muligens misbrukte ordningen, eller brukte falsk handikapbevis. Hun parkerte langt unna stedet hun dro til. Mener det var tydelig at hun ikke skulle hente noen som evt. har et handikapp. Hun så ikke ut til å være handikappet selv, og gikk helt normalt. Tror det er lite sannsynlig at hun skulle hente noen med handikapp, da det var en stor avstand mellom der hun parkerte, og stedet hun gikk til, for å da hente en med handikapp. Handikapbeviset er nok hennes. De mest sannsynlige konklusjonene er at hun "hadde en bedre dag", at hun misbruker ordningen, eller at hun har et falskt handkapbevis.

    Kan kanskje sjekke bilnummeret når jeg får tid, og se hva jeg finner. Kan selvfølgelig ikke offentliggjøre noe av dette. Jeg oppdaterer med det jeg kan etthvert. Om hun f.eks er tømrer hos et byggefirma, da burde det være noe som skurrer ihvertfall.

    Kan jo være at jeg overdriver, men jeg ble nysgjerrig, og vil nå se hva jeg kan finne ut.

  2. Regner med at dette er rette stedet å poste dette.

    Observerte igår, en dame som parkerte ved et sted som er tilegnet handikappede. Hun gikk ut av bilen og gikk helt normalt. Det var ingenting galt med henne. Hun var rask til bens, og hun var pyntet for å gå på restaurant. Hun hadde et handikapbevis liggende synlig ved frontruta. Hun parkerte da ved Galería Nacional, Oslo, og hun gikk oppover Universitetsgata mot St. Olavs Plass.

    Må si at det var litt av en bragd for en som er "handikappet", da det var et stykke å gå. Har hørt at mange har slike falske handikapbevis liggende i bilene sine.

    Hva er egentlig kriteriene for å kunne kalle seg handikappet, og for å kunne få utstedt et slikt handikapbevis? Hun må vel ha et falskt handikapbevis, siden hun ikke så ut til å være handikappet i det hele tatt? Burde jeg tipse noen etat, slik at det får konsekvenser for henne, eller hva ville dere gjort? Tok også video av det hele. Før hun parkerte der, så laget hun også trafikkkaos, da hun bestemte seg for å rygge ved et kryss. Hun hadde oppdaget denne ledige handikapplassen, og rygget så på grønt, uten å ta hensyn til bilene bak seg. Hun ville virkelig sikre seg den plassen.

×
×
  • Opprett ny...