Gå til innhold

MLØ

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MLØ

  1. LoveAmiga skrev:
    MLØ skrev:

    Helt enig med hele artikkelen! Det lønner seg og kjøpe en konsoll fremfor en hel pc vis man ønsker og spille. Vi får håpe vi har nådd bunnen/toppen av pandami/krypto/frakter/mangler/grådighet at i løpet av året så vil noe stabilisere seg.

    Hvor får du tak i konsoll bortsett fra overpriset på Finn.no da? Har ikke sett en eneste PS5/XBox i salg.
    Tja, Forsatt er en overpriset PS5 til 7500 eller Xbox series x billigere enn og kjøpe en ny pc som kan drive det de klarer i 4K. Mitt 3070 som nå er priset over 10 løk klarer så vidt enkelte spill i 4K pga 8gig ram. Regner med konsollene blir mer tilgengelig når skjermkort produsentene går over til en ny prosess til høsten.
  2. Det finnes desverre ikke statistikk på dette. Men man kan se på grafen hashraten til ETH at den aldri har vært høyere. Altså så drives akkurat denne coinen på kraft fra skjermkort. Det finnes jo ikke alternativ til dette enda. Men i tillegg så ser man et godt eksempel på dette at når kryptoen går ned, noe den gjorde i sommer så gikk prisen på skjermkort ned. Men nå som den er på vei opp igjen så blir det dyrere. Scalpers er ikke akkurat veldig eksisterende i Norge hvert fall. Når en og annen selger 1 på Finn i håp om og selve den dyrere så betyr ikke det noe i det store. Vis man har fulgt media det siste året så ser man jo alle artiklene som viser store crypto farmer med skjermkort. 3080 kortet finnes jo ikke mer en gang? Dette kortet var jo det beste kortet til mining. Kjenner jo flere som driver små mining med 3-5 kort hver. klart vis alle gjør slik så blir det manko.

    • Liker 1
  3. Hvorfor er det slik at man får tak i prosessorer,hovedkort,ram,strømforsyning,telefoner og mye mer men ikke skjermkort? veldig merkelig at de beste kortene som har blitt pengemaskiner ikke går an og kjøpe mens kort som ikke er populære med mining sitter i butikkhyllene. Veldig godt eksempel er 3080 og 3060ti kortene. etter lansering har jeg ikke sett noe til disse. Ville jo tro at 3070 kortet som finnes mange av nå har ganske mange like komponenter som 3080 og 3060ti? Her vil jeg nok tro at mange "tror på" at det er sånn og sånn men realiteten så sitter det mange hundre kryptofarmer og kjøper direkte av leverandørene før i det hele tatt det går i butikkene.

    • Innsiktsfullt 1
  4. Tror fortsatt ikke at manko på halvledere som er problemet. Se på prosessorene.. så og si alt er tilgjengelig til riktig pris vis ikke lavere. Minere har etter min mening all skylden. Vet om flere som har 3-5 kort som står og surrer og går. Så kan jo tenkes når alle gjør slik så blir det mye trykk. 3080 kort finnes jo ikke i nettbutikker og har jo ikke gjort det siden september når det ble lansert.. Eneste måten dette kan bli bedre er jo og lage så mange kort at markedet blir mett av det og at kryptoen krasjer. men er nok en ønsketenkning..

  5. Enspiller delen er nok viktig for mange men siden dem har skropa den inn år etter år så måtte vel dem bare slutte med det. Er jo multiplayer delen som får oppdateringer og forsåvidt penger inn i kassa for Dice.. Men for min del blir det interessant og se hvordan loadingscreen og generelt fra man skal starte spille til man faktisk er inne i det. Følte det tok en evighet i BF5..

×
×
  • Opprett ny...