Gå til innhold

ljkhaeljfk

Medlemmer
  • Innlegg

    253
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ljkhaeljfk

  1. Hei,

     

    Vet at slike tråder finnes det evinnelig mange av her, dog finner jeg ikke en som matcher med et av måkravene.

     

    Jeg har fått i oppdrag å finne laptop til dama (hater å finne laptoper til andre...). Pc'en skal brukes til skolearbeid (dvs. mange timer word), internett og muligens en liten film i ny og ne. Dvs. ingen krevene prosesser.

     

    Krav:

    - 4000 kr

    - IKKE glossyskjerm. Dvs. skjerm ikke som ser ut som et speil, men av den matte typen.

    - 13-15" ish.

     

    Hadde det ikke vært for glossyskjerm-kravet hadde jeg nok funnet noe selv, men er ikke nok inne i navnebruk og produktbilder sier nada om hvordan skjermen er.

     

    All hjelp er velkommen!

     

    Mvh.

    Erik

  2. Var så heldig å få meg et canon ixus 860 is i julegave. Men. Jeg synes det virker dårlig bygd opp, lurer på om dette er generelt eller bare på mitt (isåfall skal jeg bytte det).

     

    Ting:

    - Defekt pixel på skjermen?

    - På den svarte plastbiten oppå kameraet (m/ utløser/ on/off osv) så er biten helt til venstre litt "løs". Den knirker når man trykker det ned......

    - Hvis jeg trykker på "play-knappen" (vis bilderknappen) ser jeg at hele chassiet presses sammen..

     

    Burde vel ikke være sånn?

     

    Erik

  3. Jeg har planer om lage ei side med filhosting, og trenger et webgrensesnitt som kan vise filene på en ok måte. Det beste hadde vært et grensesnitt som viser mappeinnholdet, og at jeg kan laste opp filer direkte via ssh eller ftp istedet for å gå via webgrensesnittet. Har søkt litt rundt, men finner noen der jeg må laste opp via grensesnittet. Hva med et phpscript som kobler seg til en ftp som står på samme server som websiden? Hint mottas med stor takk :)

     

    (det er hhv. bare jeg som skal laste opp filer, saa noe heavy trengs ikke :)

     

    Erik.

  4. Når jeg først skal kjøpe dvd'er synes jeg skikkelig pappcover/bokser er mye bedre enn de vanlige sakene.. Ser dessuten mye bedre ut i hylla...

     

    Men problemet er at på nettsider (play, cdon, wow) står det jo lite eller ingenting om selve coveret. Så jeg lurer på om det finnes ei slags side/forum hvor jeg kan finne ut hvilke type cover forskjellige filmer har....

  5. Det med Tyskland kan jeg ikke svare på!

     

    Men brev fra ISP'en: ja! Amerikanske agenter sitter og ser igjennom sharelista di, på f.eks DC. Og sender din ISP et brev med masse trusler osv. I dette brevet står det hva slags konsekvenser som inntrefer, din IP, evt. ditt DC-nick, og liste over uautoriserte filer som du deler.. Dette brevet sender mange ISP videre til deg som bruker..

     

    Har selv fått et slikt, pga. LOTR1. Men disse amerikanske agentene glemmer en ting: De har ingen myndighet her (foreløpig iallefall). Kan ikke se for meg at ISP'en kontrollerer, men at det heller er en reaksjon på brev de får fra diverse agenter.

  6. Takk for konstruktiv kritikk!

     

    Orginalt hadde ikke siden s[ mange tabeller og tull og dall. Men i min rene desperasjon for aa finne problemet skeja alt ut, dessuten finnes det faktisk et design som skal inn istedet for graa.jpg.. Derfor!

     

    Men uansett, naa har jeg begynt aa sett paa div ene. Og etter et kjapt oppsett faatt frem:

    Siden med div

     

    Her vil jeg sterkt kommentere at det ikke er designet som er lagt vekt paa, men bare for aa ha noe liggende... Saa ikke kommenter det! :)

  7. Hei!

     

    Jeg har et problem med ei side jeg har laget! har brukt tabeller, og inkluderer filer med php. Men når siden jeg inkluderer blir lengre enn den tabellen som siden blir inkludert til, så flytter siden seg 5mm til venstre.. Dette er ganske irriterende....

     

    Noen som har forslag til løsning?

     

    Url til siden er: her

    Problemet kommer når man går inn på "Lover"

     

    Hvis det trengs noe kildekode så rop ut!

     

    Takk for all hjelp! :D

×
×
  • Opprett ny...