Gå til innhold

Daxify

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Daxify

  1. Litraphy skrev (13 minutter siden):

    Maskinen min fra Elkjøp blir levert i dag. Men maskinen fra cdon står fortsatt som forhåndsmeldt. Ingen ny oppdatering fra cdon siden fredag. Tar sin tid med de. 

    På meg står det fortsatt forhåndsmeldt på både cdon og elkjøp. Fikk melding om estimert levering imorra fra elkjøp, men den er ikke sendt engang, bare fått sporing/ forhåndsmelding. Hmm

  2. kristianflaaten skrev (2 minutter siden):

    Så gjennom mailene fra når jeg har bestilt fra CDON tidligere, og riktignok så kom det aldri noen ordrebekreftelse, kun en mail om at ordren har blitt sendt. Så man får vel egt ikke vite om man har faktisk fått kloa i en PS5 før de har enten sendt den eller kansellert den.

    Etter "vi har mottatt din bestilling" mailen, hvor lang tid har det tatt før dem sender "Ordren har blitt sendt", på dine tidligere bestillinger?

  3. Jakoozie skrev (1 minutt siden):

    Men det som er rart er at hvis dette er en feil så har de brukt merkelig lang tid på å fikse det. Altså det er jo en enkel sak å ta ned produktet, og de må jo ha fått det med seg en eventuell feil siden det sikkert er ekstremt mange som bestiller. Hvis ikke sover de virkelig i timen. 

    CDON har folk fra både norge og sverige som sitter å følger med, hadde vært veldig rart om dette var en "feil i systemet". Skal ikke juble for tidlig, men tror dem bare fikk inn veldig mange ps5'er denne gangen.

×
×
  • Opprett ny...