Gå til innhold

Arctic peak

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arctic peak

  1. Jeg fikk for noen år siden mulighet til å få fiber inn til mitt hus som ligger på landet. Det ble grave en egen grøft fra ett fordelingsskap på selvkost flere hunder meter. Hastighet og kvalitet gjorde hverdagen til en ny verden over flere år. Nå sier eieren at det ikke er mulig å få tilgang på fiber da det er for langt unna 14 km. PS. Hadde et bedriftsabonnement + Nettflix tidligere og firmaet ble avviklet. Jeg bestilte da et nytt abonnement til Signal Bredbånd, og fikk opplyst at det skulle komme en montør for så å skifte til en ny boks inne i boligen min.                                                                                      Senere etter flere purringer får jeg til svar fra leverandøren at de ikke kan skaffe fiber til min adresse pga: 

    " Årsaken er mangel på fiber i området, så frem til vi oppgraderer infrastrukturen vil det ikke være mulig å bestille abonnement til min adresse. "

    Vell, etter å hatt fiber med stor hastighet i flere  år,  sitter jeg med i dag med ett dårlig mobilt bredbånd. Hvordan er det mulig for et slikt selskap å bare stenge av ett nett, for så videre gå ut med at det er for langt mellom bruker og leverandør. De har jo monopol på fiber i mitt område?

    Hva kan jeg gjøre ????

     

     

×
×
  • Opprett ny...