Gå til innhold

pimpim

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pimpim

  1. Saken er at om omtrent en måned skal jeg på Wembley Arena, og jeg er sykt gira på å knipse noen konsertbilder der! Jeg tipper jeg kommer til å ende et stykke bak i mengden, derfor har jeg bestemt meg for å gå for et teleobjektiv for zoom, slik at jeg har litt å gå på (og som jeg ellers føler er greit å ha).

     

     

    Jeg ville sjekka om jeg hadde fått med meg et SLR med teleobjektiv inn før jeg gikk til innkjøp :) Litt avhengig av konsert såklart, men lite trolig dersom du ikke er presse. Og da får man somregel ikke bli hele konserten (sånn om det er noe du har lyst til å se da..).

     

    K

  2. Vurderer å kjøpe sykkel i julegave til mannen min, men er usikker på hvilken størrelse han skal ha? Det er snakk om terrengsykkel, og han er 180cm høy. Noen som kan hjelpe meg?

     

    Her anbefaler jeg at du spør på terrengsykkel.no - enormt mye kunnskap hos folket der. Sykler varierer veldig i størrelse og ergonomi, så litt bra kvalifisert hjelp tror jeg du er tjent med :)

  3. Idioti! hvorfor skal man ikke få lov til feire at vi får ny regjering? eventuelt slukke sorgen i alkohol hvis ikke ditt parti vant?

     

    Det kan du - med alkohol og hva du enn måtte ønske; På tirsdag, når valgresultatet er klart.

     

    At ølutsalgene og vinmonompolene er stengt på valgdagen er jo bare fint.

  4. La merke til han i grava på Øyafestivalen i fjor jeg også, men jeg var kun tilskuer i fjor (jobber med saken..). Han er litt av en wonderboy, han får det skikkelig til.

     

    Husker en med D1(x?) der ja, stusset litt på det. Hehe. Vet du forresten hvem luringen som hadde kameraet på stativ avfyrt med PocketWizard er? Så at flere prøvde seg på samme dagen etter..

     

    Syntes egentlig det var den utskremte Her & Nå-fotografen som skilte seg mest ut med sin 400mm - første gang som konsert-fotograf.

     

    Jeg husker også luringen som veivet i grava med monopod´en.. lurer på om det ikke var en VG-fotograf.

  5. Hvilket korstog mot hvem? Mot de som forsøker å oute en persons faglige og private liv? De som blir sinte på at noen overdriver sine egne kunnskaper og viser manglende respekt for en yrkesgruppe som ikke fortjener denslags negativ og selvforherligende oppmerksomhet?

     

    Jeg har jo bare forklart hvorfor de bildene er endt opp så dårlige de er, nettopp fordi jeg som tidligere fotojournalist og nåværende deskjournalist faktisk har peiling på det. Er det da nødvendig at jeg må bevise at jeg faktisk er det? Jeg føler at jeg er utsatt for et latterlig forsøk på å så tvil om min kompetanse, men et korstog føler jeg ikke finnes her. Det er to personer som i denne tråden blir utsatt for beskyldninger, meg selv og aksjeduden. Hvem av oss driver et korstog, og hvem blir forfulgt? Ingen, mener jeg.

     

    Vel, nå siktet jeg til Mr. "Aksjetrading"..

×
×
  • Opprett ny...