Gå til innhold

NysgjerrigPåLønn

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NysgjerrigPåLønn

  1. Feh skrev (2 minutter siden):

    Tja, selv med bonus ligger du ca. 20k under en utvikler med 4 års erfaring (snitt), og 90k under en utvikler med 5-9 års erfaring. Kilde.

    Blir noe generalisert å si at alle med 5-9 år bør tjene 720k siden de med kortest erfaring der gjennomsnittlig vil ligge under, og de med lengst vil ligge over.

    Prøv deg på 720 (NITO snitt) og forhandle deg derfra? Alltid vanskelig å vite hvor man skal starte. Kanskje de allerede vet du er underbetalt og glatt hadde gått med på 750?

    Et par venninner fikk akkurat utviklerjobber rett fra skolebenken, rundt samme alder som deg og fikk henholdsvis 530 og 570 i startlønn, så at du tjener mindre enn du burde er vel ganske soleklart. Dette var t.o.m. utenfor Oslo.

    Tusen takk for godt innspill! Ekstra pluss for kilder. Lønnssamtalen blir nok enklere for min del nå som jeg har kilder å vise til, og vet bedre hva jeg faktisk kan be om. Jeg har inntil veldig nylig vært godt fornøyd med noe jeg trodde var god lønn, men ser jo nå at firmaet har tjent veldig gode penger på meg.

  2. Stillingstittel: Systemutvikler/konsulent
    Sektor: Privat
    Arbeidsoppgaver: Webutvikling for eksterne kunder
    Erfaring: 5,5 år
    Alder: 33
    Utdanning: Bachelor
    Årsinntekt: 600 000 + bonus (var i år ca. 30k)
    Sted: Oslo
     
    Etter å ha lest en del i denne tråden får jeg følelsen av at jeg ligger enn del lavere i lønn enn jeg burde. Jeg skal ha lønnssamtale i løpet av Juni, og lurer på om det er noen her som har noen gode innspill til hva jeg kan/burde be om?
×
×
  • Opprett ny...