Gå til innhold

NightReaper

Medlemmer
  • Innlegg

    665
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NightReaper

  1. Nei, av hva jeg har sett så langt av PS4 og Xbox One hopper jeg glatt over denne generasjonen konsoller. Ingen eksklusive spill som frister og PCen min holder fremdeles høy standard selv om den er sikkert 4-5 år gammal nå.

    Grafikken i spill kommer til å stagnere frem til nye modeleringsmetoder blir laget, for det koster altfor mye å utvikle. Derfor frykter jeg også at det blir masse oppfølgere til spillserier med liten fremgang og få nye titler.

     

    Kanskje de få eksklusive titlene kommer til PC hvis flere gjør det samme. :)

    • Liker 1
  2. Hei, har tips til en ny spalte/artikkelserie.

     

     

    "Hva skjedde med disse spillene?"

     

    Er endel spill opp igjennom som har fått mye omtale for så å bli totalt fraværende i media uten god dekning på hvorfor. Eksempler på dette er Project Offset som så veldig lovende ut for så å forsvinne som et prosjekt for Intel uten noen planer om lansering. Spill som dette savner jeg en spalte som svarer på slike spørsmål og kanskje med en uttalelse fra firmaet i form av et intervju. Det hadde vært intressant å høre teamet som jobbet med Project Offset sine tanker om kanselleringen til fordel for å hjelpe Intel med andre prosjekter.

     

    project_offset_2_big.jpg

     

    Andre spill som kan havne i denne kategorien er Interstellar Marines som lenge så ut til å bli utviklet med tanke på en storlansering som et enkeltspill med en involverende enspillerdel som fps-spill med skrekkelementer. Dette viser seg i ettertid å ha blitt et gratis-spill delt opp i små porsjoner med øvelsesoppdrag med muligens en ordentlig lansering i fremtiden? Hadde vært intressant å høre hva som skjer på den fronten også. Sikkert flere som har forslag til spill de føler har blitt glemt etter å ha fått mye dekning. Isåfall håper jeg dere nevner det her til inspirasjon for Gamer sine skribenter så vi kanskje får en slik spalte.

     

    medium_Interstellar_Marines_POTW_0054.jpg

     

    *EDIT*

    La til et bilde fra hvert av de to spillene til referanse for de som kanskje ikke helt husker dem.

    • Liker 2
  3. Hei, har noen forslag til forbedringer. Tenkte å opprette egen tråd for det her, men siden dere ikke har noen hovedposter enda så nevner jeg det her istedenfor. ck2069 har allerede nevnt hovedønsket, her er noen eksempler på mulig implementering og alternativer.

     

    Større spillbibliotek

     

    Dere burde høre med Raptr.com om mulighet for samarbeid. De har et ypperlig spillbibliotek og system for visning av spillsamlinger osv. Et annet alternativ er at brukerne kan søke opp og legge til spill fra eksterne databaser som Amazon, Mobygames, Raptr osv.

     

    Her er eksempelvis min profil på Raptr.

     

     

     

    Custom spill

    (sette navn på spill manuelt, alternativ til forslag 1)

     

    Savner muligheten for å kunne starte Lobby for spill som ikke er i spillbiblioteket til Gamer. F.eks. litt ukjente men gode spill som Path Of Exile (flott gratis coop-spill) eller for såvidt eldre spill som fremdeles er artige å spille (NOX eller Diablo 2 i coop f.eks.).

  4. Al Lowe og gjengen, som for tida søker finansiering til å gjenopplive Leisure Suit Larry på Kickstarter, har snakka med fleire gamle kjenningar frå Sierra, derimellom Space Quest- og King's Quest-skaparane. Jane Jensen er òg tilbake.

    Likte godt Gray Matter, så det blir nok bra! Fikk aldri spilt igjennom Larry spillene, men har samlingen liggende så skal testes når jeg får tid. Har håp om at en remake av Day Of The Tentacle også kan bli et faktum.

     

    Kanskje vi er i starten av ein liten revolusjon, der dei kreative saman med entusiastane tek attende ein del av makta frå pengefolka som dominerar spelindustrien i dag. :)

     

    Får håpe på det, trengs mer entusiastiske spillutviklere som ikke blir pisket til å få ferdig spill til en frist som oser av patching. Har blitt altfor seriøst med lite rom for bruk av humor i spill. Kan jo håpe på at det er en av tingene f.eks. Molyneux kan nyte godt av ved å starte for seg selv uten for mye press på lanseringsdatoer.

     

    Telltale lager for øyeblikket et nytt King's Quest-spill

    Får håpe de får til noe, syntes selv de gjorde en god jobb med Tales of Monkey Island forutenom kontrollene.

     

    Roberta Williams kommer nok aldri til å komme tilbake til spillbransjen, så ny King's Quest fra henne kan man nok bare glemme. Er vel uansett Activision som eier rettighetene.

     

    Vet ikke om det er noe i ryktene, men ser ikke ut som hun har gitt seg helt enda ifølge denne nyheten. Retningsvalget kan man heller spekulere i om var riktig...

  5. Det eneste spillet jeg har spilt fra Westwood var NOX som var et knakende bra Action RPG, av eventyrspill gikk det mest i King's Quest og Monkey Island seriene på den tiden. Må nesten få prøvd ut Westwood sine bidrag i eventyrsjangeren da jeg er ganske glad i eventyrspill. Av nyere spill i sjangeren har jeg spilt Secret Files spillene, Gray Matter og Lost Horizon som jeg er veldig fornøyd med. Noen som vet hvor mesteparten av Westwood teamet jobber den dag i dag? Føler det er selve team-sammensetningen som står bak spillene som gjorde de spesielle på den tiden, bare se på Need For Speed serien etter de endret teamet der.

  6. Foreløpig liste:

     

    Sikre:

    Might & Magic Heroes VI (PC)

    Assassin's Creed: Revelations (PC)

    Battlefield 3 (x360 og PC) (x360 for vennene som nekter å oppgradere pc...)

    Forza Motorsport 4 (x360)

    The Elder Scrolls V: Skyrim (PC)

    Saints Row: The Third (x360)

    NHL 12 (x360)

    Batman: Arkham City (PC)

    Gears of War 3 (x360)

    Halo: Combat Evolved Anniversary (x360)

    Trials Evolution (xbla)

     

    Usikre:

    GoldenEye 007: Reloaded (x360/xbla?)

    Fifa 12 (x360)

    Jurassic Park: The Game (PC)

    Tropico 4 (PC)

    Dead Island (PC)

    Ace Combat: Assault Horizon (x360)

    Postal 3 (PC)

    Torchlight II (PC)

  7. Må si meg enig i mye av det Rodrigues pointerer ut om Gamer.no sin holdning. Er bra at skribentene for lov til å fyre løs med sine meninger uten å bli sensurert (GameSpot skandalen anyone?) og klarer å holde en seriøs, men likevel humoristisk stil. Gamer har kanskje ikke så altfor mange oppdateringer når det kommer til nyheter, men når de først dukker opp så er de velskrevne og ikke klipp/lim/google translate som mange andre sider...

     

     

    Når det kommer til resten av kåringene:

     

    Som flere har sagt, RDR er på ingen måte ett dårlig spill, men synes ikke det er så bra at det fortjener all heder og ære det har fått. Mass Effect 2 burde vunnet iallefall en av prisene synes nå jeg. Alt i alt er det iallefall bra å se at gullstikka har skjerpet seg mer enn før når det kommer til kåringene.

×
×
  • Opprett ny...