Gå til innhold

ruudern

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ruudern

  1. henrikwl skrev (6 minutter siden):

    Det har omtrent 10% lavere rente enn de fleste andre kredittkort, jeg regner med det er derfor.

    Ingen banker er jo interessert i å gi deg ting gratis, så når et kredittkort har 45 dagers rentefri periode så har de det fordi det de tjener penger på er ågerrente (gjerne 22+%) etter den rentefrie perioden – og ganske mange mennesker går ut over den rentefrie perioden.

    Så: hvis du vet med deg selv at du kommer til å betale hele kredittkortregningen på forfall – hver eneste måned. Så er ikke Instabank kortet noe for deg. Da bør du ha et kredittkort med rentefri periode i stedet.

    Men hvis du vet at det finnes en sjanse for at du kommer til å foreta et større kjøp på kortet som du betaler ned over flere måneder, så er Instabank kortet for deg, fordi den ekstremt lave renten i forhold til andre kredittkort gjør det til en mye bedre ordning.

    Så er det jo selvsagt slik at man helst ikke bør kjøpe ting på avbetaling på kredittkort i det hele tatt, men det er en annen diskusjon. Hvis man nå er i den situasjonen, så er det altså den lave renten på Instabank-kortet som er argumentet.

    Takk, det gir litt mer mening. Jeg har hittil betalt ned alt på forfall så tror ikke det kortet er for meg da... mye kort der ute å velge blant ser jeg.  

  2. Er det noe jeg misforstår, eller stemmer det at Instapay sitt kort har rente fra FØRSTE SEKUND du bruker det til noe? Har aldri hørt om det kredittkortet før, men fant det nå i listen på denne siden https://lanfordeg.no/kredittkort/ og ser det også står på deres egen side https://instabank.no/instapay/mastercard

    "En viktig forskjell mellom Instapay Mastercard og tradisjonelle kredittkort, er at rentene regnes fra kjøpstidspunktet – du har altså ikke en rentefri periode i starten."

    ?? Er det noe jeg ikke forstår, eller er ikke dette helt på jordet? Hvem i all verden bruker et slikt kort? Må være steg 1 til økonomisk ruin med det kredittkortet?  

×
×
  • Opprett ny...