Gå til innhold

TT07

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TT07

  1. Bedoy skrev (15 timer siden):

    Jeg føler virkelig det er noe ufortjent og forundrende at jeg mottok melding om at søknad = avslått, grunnet egnethetsvurdering - «ikke funnet egnet». Jeg er dog enig i at punktet vedrørende «analytisk evne» kan forsvares da jeg ikke var veldig heldig med den logiske testen, men dette skal uansett ikke være utslagsgivende den ene eller andre veien. Det gjelder mer de to andre punktene hvor det visst ble scoret «dårligere» (?). Jeg føler selv at dette ikke stemmer overens med min oppfatning. Mitt spørsmål er derfor: Det er vel dermed berettiget å sende inn eventuell klage på dette slik man kan gjøre? 
     

    Fikk du vite under intervjuet hvordan du gjorde det på den logiske testen? Scoret selv lavt på analytisk evne ifølge avslaget, men fikk ikke vite hvordan jeg gjorde det på den testen under intervjuet🙄

  2. Rookie phs skrev (10 timer siden):

    Noen som har skaffet seg leilighet i Bodø? Opplever at få godtar å «holde» av leiligheter for kommende studenter. 

    Har holdt av i Stavern og Bodø🤞🏻 Står i kontrakten at det er med forbehold om at jeg blir tildelt studieplass, og at jeg skal kontakte utleier så fort jeg får tilbakemelding fra skolen.

  3. Søker21 skrev (6 timer siden):

    Det med snittet er litt vanskelig tenker jeg, det er vel avhengig på snittet av folk som blir ansett som egnet.

    Er ikke sikkert at årets søkere har så veldig høyt snitt sammenlignet med søkerne i fjor, men kanskje at antallet med f.eks 53 studiepoeng utgjør en stor andel av de som ble innkalt til egnethetsvurdering i år🤷🏼‍♀️ Bare en tanke!

×
×
  • Opprett ny...