Gå til innhold

sunhill

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sunhill

  1. runkle skrev (13 minutter siden):

    Har prøvd å få tak i PS5 i 7 mnd nå. Jeg gir offisielt opp

    i feel you. har hatt en ordre inne hos komplett siden september i fjor, og er like langt som det du er. var innom hos den lokale power butikken i bygda hvor jeg bor, og han som driver det fortalte meg at det var ikke umulig for ham å ordne en for meg. er ikke sikkert det går da, men kanskje det er verdt et forsøk for deg også siden du også er på grensa til å gi opp?

  2. hh69 skrev (15 minutter siden):

    Hei, noen som har erfaringer med å få endret utleveringsadresse hos postnord etter at ordren er bestilt? Hadde jo aldri forventa at cdon skulle levere så raskt, så derfor ble leveringsadresse satt ut i fra hvor jeg befinner meg 25. juni 😛 Tenker jo det kanskje burde være mulig siden forsendelsen kun er forhåndsregistrert og ikke fysisk er hos postnord pdd. Erfaringer?

     

    Å ja.. har prøvd å ringe, men er jo helt håpløst å komme igjennom.

    prøvde også å endre adresse en gang når noe ble sendt med post nord. sendte inn en melding på nettsiden deres til kundeservice, og fikk tilbakemelding på at det går fint ann å endre ting underveis, men pakken endte opp feilsendt allikevel. er bare å prøve men ikke sikkert at det går igjennom. lykke til!

    • Liker 1
  3. theredsock skrev (6 minutter siden):

    Forhåndsbestilte på Komplett i fjor, venta tolmodig da det ikke har vært noen spill jeg har vært veldig gira på, men nå skal liksom Ratch & Clank komme ut og Komplett endra dato til slutten av året? Skulle ønske jeg hadde dratt hit en uke siden, kanskje jeg kunne fått noe fra Coop, CDON eller net on net... Håper at det blir noe drops før R&C kommer ut ellers blir brått fristelsen av scalpers for stor... Er så sykt lei as

    sitter i samme situasjon som deg. bestillte i september ca og fikk beskjed om at jeg kunne forvente å få den ca 14 mai. 12 mai endra de til 31 des så jeg sendte dem en mail. jeg fikk tilbake at det er en midlertidig dato fordi de vet ikke når neste leveranse kommer. så helt ærlig så kan du forvente å få konsollen din før det men jeg hadde allikevel campet nettsiden her for å være mer sikker.

×
×
  • Opprett ny...