Gå til innhold

H21

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av H21

  1. Gjøvik 123 skrev (15 minutter siden):

    Jeg ser at ifjor ble det 591 av ca 1900 som kvalifiserte til studietplass. Iår er vi ca 1300 og hvor mange som blir kvalifisert tror dere ? Noen her som har vært på den siste intervju og vet hvordan den foregår? Takk på forhånd 😃

    Hvor har du denne infoen fra? 
     

    Bare å være seg selv på intervju, så går det bra.😃

  2. Hei,

    Jeg bor i Sandefjord og håper å komme inn på skolen til høsten.

    Vi har en leilighet (plass til en/to personer) i underetasjen av vår enebolig. Vurderer nå å leie den ut og tenker at det hadde vært hyggelig å leie til noen andre som også skal på skolen i Stavern fra høsten av. Send meg gjerne en melding om det kunne vært interessant. :)

  3. MiniFalken skrev (1 minutt siden):

    Jøss, dette var veldig merkelig. Det er helt åpenbart en feil, da det ikke er noe tvil rundt når politiattesten skal inn. Jeg tror det beste du kan gjøre er å ringe, men fredager er det som regel stengt der. Dette er ikke en ting som omfattes av ordinær klageadgang, men er en reell saksvehandlingsfeil.

    Ring på mandag før 11:30 (de stenger da), og forklar situasjonen. Du er helt avhengig av å få svar på den før 20.03, så dette må de bare prioritere. Lykke til!

    Ja, jeg ringer på mandag. Bare veldig kjedelig. Får håpe det bare gjelder meg og ikke en hel gjeng av oss. :)

  4. Noen andre enn meg som har fått AVSLAG på søknad om politiattest?

    Jeg har søkt akkurat som det står beskrevet på phs.no, og fikk nå avslag med dette som begrunnelse: 

    «Politiattest skal ikke med i en søkerfase.

    Du kan sende inn ny søknad når du har fått tilbud om studieplass. Bekreftelse fra studiested eller Samordna opptak vedlegges søknaden.»

    Det står at jeg kan sende klage, men det er inntil en måneds behandlingstid… Skal ringe imorgen når de åpner - men vil høre om det er flere som har opplevd det samme?

     

  5. Phss skrev (2 minutter siden):

    Hvordan tror dere reglene blir for opptakene i år?
    Får man coronna like før testene, ryker sjansen for å komme inn dette året..(?) 

    Jeg lurer på det samme. Vurderer å gå i egen «karantene» før opptaket for å være mest mulig sikker på å ikke få covid eller havne i smittekarantene. Men er vanskelig å isolere seg helt fra barn og annen familie. Hva tenker dere andre å gjøre i perioden før?

    Vi kan jo håpe på at det er noen dager mellom testene i de ulike byene, slik at kan man ikke på den ene - så kan man på den andre. :)

  6. Hei,

    Jeg ser at det står: Dersom du får innkalling til opptaksprøver må du fylle ut en egenerklæring på nett samtidig som du melder deg på opptaksprøvene. 

    Men jeg fikk ikke annet enn informasjonen jeg leste igjennom før bestilling av timen og huket av for at jeg hadde lest og forstått. Var det virkelig alt man skulle gjøre av egenerklæring i forbindelse med de fysiske testene som ikke gjennomføres i år? Jeg "fylte" jo ikke ut noe med mer informasjon om meg selv.

×
×
  • Opprett ny...