Gå til innhold

BaltySalls

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BaltySalls

  1. Ser at elkjøp har lagt ut en hel haug evga 3060 xc bundles i dag, noen av de sto som 25+ på nettlager, dette har de gjort flere ganger siden jeg bestilte et kort. Kortet er fortsatt ikke levert til meg og de har ikke tatt kontakt etter å ha sagt at de skal kontakte meg tre ganger. Jeg antar at alle kortene de får inn er øremerket til å selges med billig PSU.

    Sikkert ikke noe de kan noe for, men oppleves som litt kjip praksis likevel. 🤷 Jeg styrer langt unna elkjøp fremover.

  2. MikeDaUnicorn skrev (4 timer siden):

    Lagde en video som oppsummerer følelsene mine.. ikkje ta den for seriøs, det er tross alt "first world problems" på høyt nivå.

    Du har kanskje ikke fått med deg at asus tuf gaming har gått ut av produksjon, og flere i tråden her har fått OC i stedet fra komplett, til samme pris?

    Ellers meget leit å høre at du bare har fått kjøpt to stykk 3080 men videreformidlet de til kompiser fordi det var feil AIB partner. Håper det ordner seg, og at du slipper å lide mer enn nødvendig.

    • Liker 3
  3. Leatherass skrev (2 timer siden):

    Hei. Kjøpte 2 stykk 3060 EVGA hos Elkjøp den 06.05.
    Bekreftet dato 12.05 stod det da hos de.

    Siden har de utsatt hver eneste dag siden 12.05. Siste melding idag tidlig er 30.05

    Når har jeg krav på dekningskjøp? 
    Må jeg bare gå i dialog med elkjøp og prøve meg frem? 

    Har bestilling på samme kort fra 20.4 med bekreftet lagerdato 10.5. 

    Elkjøp bare sier at de har kontaktet hovedlager og at jeg skal få beskjed når de vet mer. Og så hører man ikke noe.

    Er nå lykkelig eier av et 6700xt fra komplett i stedet.

    Bare å gi opp elkjøp på dette tidspunkt hvis du ikke er en av de som blir prioritert fordi du kjøper kort for 100k i kvartalet - de bryr seg ikke om "vanlige" kunder.

    Jeg ville bare latt bestillingen ligge i tilfelle man får kjørt gjennom et dekningskjøp ved senere tidspunkt.

  4. Garegaupa skrev (1 minutt siden):

    Eg var i omtrent same situasjon for eit par dagar sidan. Eg gjekk òg lei av å vente og kjøpte eit nytt RTX 3070 på Finn.no til god overpris (sjølv om det baud meg kraftig imot)... 😉 Eg har ikkje tid til å sitje på nettet og trykkje F5 på ymse nettbutikkar heile dagen heller, og kort må eg ha om eg skal få PC-en opp og stå i fungerande stand... 😅

    Planen er å prøve å få dekt inn "tapet" ved å bruke kortet til kryptomining når PC-en ikkje er i bruk. Så får me sjå korleis det går. 😊

    Sånn er det når man kjøper gpu for 4-5 år av gangen, og ikke trenger mer enn én 😅 Kan være 3060 går på finn hvis den noensinne dukker opp. Evt. sette i gang evga step up på den.

    • Liker 1
  5. Fått til svar fra elkjøp at ordren min på en evga 3060 xc fra 20.4 (bekreftet lagerdato 10.5) kanskje er forsinket, men de vet ikke, men de hadde visst fått de inn, og de skal kontakte meg i løpet av dagen (to ganger). Flott vet du.

    I mellomtida røk jeg på et 6700xt til blodpris i stedet. Smått lei av å lete etter kort i snart 5 måneder og kun ende opp med kanselleringer eller null svar fra butikk. 

  6. fendel_ skrev (3 minutter siden):

    Min EVGA GeForce RTX 3070 XC3 ULTRA bestilt 20.04 er sendt og jeg kan hente den idag hvis Posten fungerer normalt.

    Så bra, da har de fått inn noe i hvert fall. Får se om min sendes i dag eller om de får inn resten i morgen sammen med psu bundles de solgte her om dagen, sto bekreftet 12.5 på de så vidt jeg husker.

×
×
  • Opprett ny...