Gå til innhold

yearnom

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av yearnom

  1. Har opplevd å være på begge sider av en såkalt "FWB", som du kaller det. Kommer til å være litt brutalt ærlig her, men håper ikke det oppfattes som nedverdigende. Begrepet "Friends with Benefits" eller "Fuckbuddies" som det også heter er noe som ofte har blitt popularisert den siste tiden i filmer og serier. Sannheten er at det er svært sjelden at disse forholdene fører til noe sterke vennskap og det er for det meste bare en finere måte å formulere det på. Det er egentlig ikke så mye "fucked up" med den situasjonen du beskriver, det er ganske normalt. Det er selvfølgelig dersom jeg oppfatter det du beskriver riktig. Det er en vesentlig forskjell mellom å være åpen og ærlig med noen om at man "ikke er ute etter noe seriøst" sammenlignet med at man utnytter en person ved å si at det kan bli noe. I ditt tilfelle virker det som at begge var klar over at dere var i et såkalt "FWB" forhold. Skjønner absolutt frustrasjonen, har som sagt vært i din situasjon selv, men til syvende og sist er dette noe som du var klar over og da er du selv ansvarlig for at du fikk følelser og tok det opp med han. Dessverre er det ganske vanlig at slike FWB ender med at en av de involverte får følelser, og da ender det ofte opp med en sur konklusjon.

    Det kan diskuteres mye om hva som ligger i å "leke med følelsene" til noen. Har selv flere ganger opplevd å "datet" noen som jeg hele tiden trodde var interessert i å bli seriøs, fordi de aldri sa at de bare var ute etter noe helt "casual". Når man fortsetter å gå ut med noen eller ligge med noen, uten at man egentlig har noen interesse av at ting skal bli seriøst, og dette er noe man IKKE har klarert, da mener jeg man er i det området hvor man "leker med følelsene" til noen. For da er en av partene under den oppfatningen at dette er noe som det godt kan bli et seriøst forhold ut av. Men, dersom man har hatt samtalen om hva man vil ha ut av forholdet, og den ene har sagt at han/hun ikke er interessert i noe seriøst, da er man ene og alene ansvarlig for om man velger å fortsette å treffe den personen eller om man kutter kontakten helt.

    Her er et annet eksempel når jeg var på den "andre siden".. Jeg lå med en jente, typisk one-night stand, og vi holdt kontakten litt etterpå. Allerede da gjorde jeg det klart for henne at jeg ikke var interessert i noe seriøst forhold, da jeg uansett skulle flytte til sommeren pga. jobb. Hun virket å være OK med dette, og det var hun som først gav oss tittelen "fuckbuddies" etter at vi lå sammen flere ganger. For det meste lå vi sammen etter kvelder ute på byen, og det var både jeg og henne som sendte meldinger om å "komme bort" sent. Vi møttes lite eller så og si ingenting ellers. Personlig synes jeg ikke noe om å dra på "dates" ute blant folk og oppføre seg som man er et kjærestepar når man bare er såkalte "liggekompiser". Da ber man bare om drama. Etter hvert ble det ganske åpenbart at hun hadde følelser for meg, og etter en stund følte jeg det beste var å kutte ned litt på kontakten pga. dette. Etter hvert dabbet det litt ut, men vi har fortsatt litt kontakt av og til i dag. Føler ikke at jeg har egentlig gjort noe galt. Hadde jeg gitt henne et inntrykk av at jeg var interessert i at vi kunne bli seriøse så hadde jeg skjønt tankegangen med å "leke med følelsene" hennes.

    Poenget er at i din situasjon så har du hele tiden hatt muligheten til å gå ut av dette FWB-forholdet. Du kan kutte han helt ut. Da må du også ignorere de såkalte "brødsmulene" som han gir deg. Vær ærlig å si at du ikke klarer noe FWB greier, og at dersom han ikke vil være seriøs med deg så er det over. Finn selv ut om du klarer å motstå meldingene hans.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...