Gå til innhold

Mr.Green

Medlemmer
  • Innlegg

    114
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr.Green

  1. Så Matrix Resurrections igår..

    Jeg forstår virkelig ikke mye av kritikken og den dårlige omtalen filmen får (5.9 på imdb akk. nå)..

    Her føler jeg de både underholder, samtidig mens de retter opp en god del og bringer nytt liv i serien.

    Ja den er kanskje mindre "action-spektakulær" i forhold til noen scener i de eldre filmene..

    Men asså.. filmen glir helt fantastisk og på over 2 timer satt jeg ikke å kjedet meg noe engang.. det sier litt..

    Jeg var redd for at de skulle ødelegge enda mer med denne, men det er virkelig ikke saken mener jeg.

    Den er helt trygg å gå og se hvis man vil ta seg en tur på kino.

  2. Pizza3333 skrev (På 24.12.2021 den 15.49):

    Noen godbiter:

    BMW 7 serie
    Kun lette reparasjoner -tikking & gåen topp.

    BMW 3 serie
    Tatt seg jobben med å sette bil på henger & inn i vaskehall for bilder. Men ikke koble opp med strøm & få diagnose.

    Porsche Cayenne
    Norges billigste, fin å kjøre, alt funker fint, selges som rep objekt uten garanti...

    Volvo 240
    Volvo & viagra. Nydelig.

    BMW 5 serie
    Ca 350HK ifølge forrige eier, "parkerer det meste langs veien"  Rå lyd - diesel.

    God jul!
     

     

    Her var det noen godbiter ja.. Men det som fikk meg mest til å dra på smilebåndet var..

    at 3/5 selvfølgelig er BMW :D

    • Liker 1
  3. Raul07 skrev (På 23.12.2021 den 20.13):

    Lett å si for folk som har brukt 1100-1200kr på noe som ikke er i nærheten av den kvalitet man forventer av et selskap av EA sin størrelse. Man må ha litt standard, hvis man lar disse selskapene bare komme seg unna hver gang så kan man bare si farvel til gode spill i fremtiden. 

    Det er fortsatt kun deres egen skyld om dere pre-order eller kjøper spill på release date, nyere youtubekanaler som Worthabuy har lært meg å ALDRI mer pre-order eller kjøpe spill på release men heller vente minst en uke på hva sier reviews og gameplay footage enn å gamble på at alt går fint og med ett studio som EA burde folk virkelig ha lært. Slutt å pre-order eller kjøp spill på releasdate så unngår du dette problemet. Forventer du virkelig kvalitet av EA om dagen? ha ha.. den var god.

    • Liker 1
  4. barezell skrev (På 11.12.2021 den 15.24):

    Njaa. Skjønner absolutt poenget, men om de ikke får inn spillere og spillet "dauer" etter 3-6 måneder så vil jeg heller ha en golden shower 😂

    De kunne selvfølgelig fiksa litt community ting. Støttet de som har spilt siden day 1 på forskjellige måter etc. 

    Er bare å la vær å spille om man ikke liker det :D

  5. Det som er så synd.. er at det er så veldig vanskelig tema og diskutere og snakke konstruktivt om sammen...

    Fordi vi har alle kanskje rett i hver vår side hvis man kan si det sånn da..

    Så det blir vanskelig tema å snakke om fordi det har berørt oss alle på en så tungt måte.

    Det blir veldig emosjonellt.

    Jeg syns ihvertfall enten man vil vaksinere seg eller ikke,

    så må folk begynne å være mere greie mot hverandre..

    Noen klarer det, og det er fint.

    • Liker 3
  6. Min bestemor er over 70 år nå.. Hun vil ikke engang ha vaksina.. hun mener at ting har gått litt for fort i prosessen, jeg er igrunn også enig i det, men hun mener at ja det kan godt være at vaksina er bra for veldig mange, men personlig så føler hun seg ikke nok trygg på den og at vi vet ikke enda nok om f.ex. langtidsvirkningene. Samtidig forstår jeg jo at en vaksine måtte naturligvis utvikles vi er jo i en pandemi og når covid herjet for fullt, det var jo bare ett år siden, vi alle hadde tanker som "er det noe lys i tunnellen?" og så ble det endelig snakk om at vi skal klare å utvikle vaksiner.. det var jo ett lyspunkt. Men utviklingen har jo gått raskt. Men så kom vaksinene og det ble snakk om folk som fikk blodpropp og alvorlige problemer og bi-virkninger, ja noen folk døde faktisk også av vaksina. Allerede her begynte bjellene å ringe hos meg, da tenkte jeg at ok da tror jeg venter litt til vi vet mer, fordi jeg mener en vaksine skal være 100% trygg for absolutt alle, og man skal ikke gå å føle at du måtte gamble med din egen kropp selv om vaksina er 99% sikker tenker nå jeg da..

    På toppen av det så forstår jeg virkelig ikke at det er snakk om/nødvendig med dose 3 og dose 4 nå.. så det bare gjorde at skepsisen min vokste seg enda større da.. ble det ikke sagt i starten at man skulle bare ta dose 1 og dose 2 så var vaksina komplett? hadde jeg vaksinert meg nå med disse 2 og ble fortalt det kommer enda flere doser ville jeg personlig hatt følt meg utrolig lurt nå.. jeg forstår dette med oppfriskningsdoser osv, men hallo det var jo ikke lenge siden du akkurat fikk vaksina? forstår ikke hvorfor enda flere doser i det hele tatt skulle være nødvendig engang..

    Så på en slags måte blir det naturlig å føle at summen av alt til slutt.. det som startet som sunn skepsis i starten selvsagt fører det hele videre til at det naturligvis kjennes ut som vi blir kontrollert utenifra, og så kommer dette med koronapass i tillegg og det bare føles som at noen bedriver en type krigføring mot oss av det man har hørt og lest flere ganger om var ett menneskelagd virus i en lab, mest sannsynlig av kineserne og mest sannsynlig for at de får jo en enda større inntjening av penger til landet sitt når andre land blør og de fortsetter som normalt igjen. Når andre land enn kina må holde lockdown og innføre restriksjon etter restriksjon mens de selv fortsetter i beste velgående, da mener jeg det burde begynne å ringe noen bjeller..

    Jeg er ikke imot vaksinering generelt, men jeg er også en frisk mann og har ikke hatt noe som helst problemer med helsa unntatt en gang i midten av sommeren ifjor med mest sannsynlig det som var første variant av covid den gangen.. men det var så strengt dette med karantene så jeg holdt meg mesteparten kun innelåst i leiligheten og gikk aldri for å teste meg... men har gått uvaksinert blant folk i hele pandemien siden den gangen jeg kom over det og aldri vært syk og aldri følt meg noe syk, så føler at skulle jeg vært smittet på nytt burde det faktisk skjedd for lenge siden, men dette har det altså aldri blitt noe av.. ergo mener jeg at hvis jeg har klart meg såpass fint til nå hva er da poenget at jeg skal ta vaksina? på toppen av det, en vaksine jeg er ytterst skeptisk til (og la oss bare innrømme det, noen er mer skeptiske enn andre, vi er alle forskjellige), men det fine er ihvertfall her har vi lov å bestemme over egen kropp. Det er noen land faktisk som Frankrike eller Østerrike hvis jeg husker å ha lest riktig.. hvor det TVINGES vaksine på folk enten de vil eller ikke.. igjen her mener jeg det kanskje burde ringe noen bjeller?? syk verden eller..

    Men til sist før dette blir altfor langt.. bestemora mi sa igrunn en veldig fin ting da vi møttes fordi jeg måtte selvsagt overrekke hennes julepresang.. og det var noe jeg syns vi alle burde lære av, og det var noe slikt; jeg dømmer hverken noen enten de har tatt vaksina eller ikke.. og jeg syns vi skal alle respektere hverandre enten vi har tatt vaksina eller ikke.. for verden er gal nok allerede som den er.. og ingen burde hate noen for deres valg.. hvertfall ikke nå som det er jul.. og ingen burde presse noen til å ta vaksina eller ikke.. vi må alle være mere varme og gode ovenfor hverandre.. dette med korona.. det splitter jo folket helt.. nesten som det var intensjonellt.. det er skummelt å se hvordan verden har blitt på kort tid.

    Var vel noe sånn jeg husker det, men alt i alt det er akkurat sånn hvertfall jeg føler om hele situasjonen nå.

     

    • Liker 1
  7. Bare sett 3 episoder men jeg storkoser meg med the Witcher sesong 2..

    Nå er ikke jeg noe blodfan av spillene, bøkene eller serien, (eneste jeg har prøvd er Witcher 3 spillet) men jeg mener de leverer underholdning i en grad som faktisk er eller bør iallefall være god nok for den vanlige mann i gata.. Sålangt den som ser på finner dette emnet innenfor underholdning interessant. Sesong 1 med serier vil noen ganger, ikke alltid, men noen ganger framstå som "Den beste!" og hva enn som kommer etter "roter det til", er ikke "like bra" nettopp fordi Sesong 1 med serier introduserer vanvittig mye konsept og originalitet på kort tid. Det er her de gir bånn gass og skal ikke bare selge men også vise hva serien kommer til å handle mye om utover, og det gjøres alt på kort tid. Også hender det at det gis enda mer bånn gass i senere sesonger hvis det viser seg at serien har hatt kjempesuksess.

    Men jeg syns ikke sesong 2 er noe dårligere på noe måte, nesten tvert imot, jeg syns det hele glir veldig fint, det er interessant gjennom hver episode og ting kommer fortere til poenget men ikke for fort.. jeg syns det er bra. Jeg vet i grunn ikke hvorfor en side som gamer.no anmelder en serie istedenfor spill, men jeg er nok noe uenig i vurderingen som har blitt gitt. Uansett så er jeg i grunn bare glad for at det er lansert mere Witcher og noe mer å se på i Jula.. jeg likte også veldig Game of Thrones så dette er blitt en slags fortsettelse på det opplegget der, bare i en litt annen stil, men en stil som jeg foretrekker mer og finner mer underholdende..

    • Liker 1
  8. Det som jeg ikke syns er bra..

    er at man sier vaksinen er frivillig..

    men så presses folk til å ta den av alle de som er vaksinerte.

    Man blir faktisk kalt usolidarisk hvis man ikke tar vaksine.

    Nå er det også sånn at de som smittet på julebordet på Louise med omikron var alle vaksinert..

    Men skulle ikke vaksina være så bra å knekke dette "mildere" viruset da?

    Og så har det blitt spredt ut av de som var vaksinerte, noe sier meg vaksina ikke funker så bra?

    Det blir for dårlig å legge skylda på de som er uvaksinerte nå.

    Bare innrøm det vaksine eller ikke det blir smitte uansett.

    Men vaksina produserer utrolige dårlig resultater syns jeg ift. andel% som er vaksinert/smittet.

    • Liker 2
  9. Jeg tror det finnes ett koronavirus selvsagt..

    men jeg tror nå mer og mer at koronaviruset ble lagd som ett verktøy mest sannsynlig av Kina for å kontrollere og manipulere med mennesker utenfor deres eget land. Kina har nå passert USA på verdensøkonomien, samtidig som de får bare mer og mer makt.. som igjen følge av bedre økonomi. Andre land har fått katastrofale følger økonomisk som følge av koronaviruset. Kina derimot hadde bare streng lockdown i begynnelsen og så husker jeg at jeg leste i mediene få måneder at etterpå var ting tilbake som normalt der. Hvordan tror du restriksjonene ser ut der borte idag? 

    Politikere er bare brikker i ett spill, det blir segregering og manipulering når folk skal gå imot hverandre på bakgrunn om de vil vaksinere seg eller ikke. På min jobb så hørte jeg en kollega prate om hva han syntes om de som ikke ville vaksinere seg.. Han mente de burde skytes sa han.. så sa han nei vent, du burde finne 2 stykker som ikke vil vaksinere seg og så sette den ene bak den andre og så skyte de i hodet så du sparer penger på å bruke mindre kuler.

    Det var det perfekte verktøy for Kina og slippe løs i verden mener nå jeg. Enten det var laget i lab eller om de hentet det fra flaggermus, spiller ingen rolle, CCP er kjent for å gi max faen fra før og kun gjøre alt som er i beste regi for Kina. Verden er syk og dette er ikke noe annet enn ett spill for å prøve å splitte og herske. Hvor mange dør av influensa hvert år? men det tør ikke mediene å skrive om. Hva skjedde med når regjeringen sa at "Vi må lære oss å leve med korona" restriksjonene skulle oppheves og ting skulle tilbake til normalt? hva skjedde med at du trengte bare første og andre dose så var alt greit? nå snakkes det om en 3 og til og med 4 dose.. Verden er syk..

    Kina vil aldri innrømme dette selvagt og de vil slå seg helt vrang på dem som sier noe som helst imot dem! men jeg tenker mer og mer nå at de har laget det perfekte verktøy for å splitte og ødelegge.. folk går imot hverandre og stopper ikke opp ett sekund engang for å tenke hvor latterlig hele situasjonen begynner å bli. Omikron skulle visstnok være den mildeste varianten likevel stenger vi ned hele samfunnet igjen. Dette er bare tull.

    Verden er syk.. denne videoen gir bare mer og mer mening for hver gang jeg ser den.

    Den er forstyrrende men treffer likevel helt riktig. Skremmende.

    "I am not afraid of what is going to happen, I am afraid of those who refuse to see."

     

    • Liker 1
  10. Heradon skrev (2 timer siden):

    Battlefield 4 ble en suksess etter patching og det tok ganske nøyaktig ett år før det ble bra :)


    BF3, BF1 var en suksess ved lansering.

    Battlefront 1 og 2 var aldri dårlig egentlig. Battlefront 1 har bare litt lite content, og har det fortsatt. Battlefront 2 fikk hovedsakelig kritikk for å låse heltene og unlocks bak en massiv grinding (P2W). Lootboksene som de solgte ga massive fordeler. Kan også si at Battlefront 2 sin campaign er dritkjedelig, men det spiller ikke noe rolle i grunn.

    Battlefront 2 mangler KD/R i scoreboarden. Jeg blir i hvertfall mindre motivert til å spille når spillet mangler dette.
     

    Jeg elsket Battlefront 2 i sine dager..

    herlighet jeg har mange gode minner derfra.

    Men det er som du sier, det var passe rævva i starten.

    Spesielt m.t.p disse lootboxene og en del andre ting var ikke helt balansert.

    Men jeg syns det er ett godt eksempel på at selv om ting er ute å kjøre,

    så kan det bli bra igjen.

  11. Raul07 skrev (På 23.11.2021 den 21.51):

    Hvordan EA kunne release dette i god tro forblir en gåte. Klasser er vekke, teamplay er så og si borte. Balansen i spillet er helt på tryne, føles nesten som samtlige maps er designet for kjøretøy, det å spille infantry i 2042 er et mareritt. Og så mangler det et helt hinsides med funksjoner som de fleste forventer er på plass når man spiller Battlefield. Håper faktisk dette spillet flopper totalt, har svært lite tro på at dette ender opp som et bra Battlefield spill. Men at de aldri lærer er helt utrolig. De vet hva spillerne vil ha så levere de dette spillet av alle ting.

    det er akkurat det jeg mener å, hvorfor trodde de å lansere det på denne måten var en god ide? det de ender opp med er å få dårlig publisitet når alle vet at rett etter launch er det masse bugs helt fra starten av, og bare kaos, jeg forstår det ikke.. det måtte da være mye bedre å ta seg tiden å bli helt ferdig å lage produktet, enn å lansere det på denne måten full av ting som folk kommer til å klage på. Og de har god grunn til å klage.

    Det er ikke første gangen heller (bf1, bfv), det virker som det er blitt helt vanlig for dem. Slippe det ut uansett hvor mange bugs, for å så pusse det opp på siden og på sikt. Jeg tror 2042 har potensiale til å bli bra på sikt, slik som med de forrige, men jeg syns det er synd det skal ta en viss tid før det blir ganske bra. Imens så mister de spillere som blir drittlei av dette og mister interessen, samtidig som dårlig publisitet sprer seg, så ingen blir tjent med ett slikt scenario.

    Jeg venter heller lengre på noe som er bra, enn å hoppe i båten nå som føles ut som den synker litt.

    • Liker 1
  12. Nizzen skrev (4 minutter siden):

    Mange klagde på dårlig fps i BF V også. Sannheten er at spillet er knallbra optimalisert. Altså det skalerer i ytelse på både cpu  minne og gpu ytelse :)

    Jammen nå snakker du om hvordan bfv ble på sikt..

    Hvorfor er det omtrent blitt en ting å lansere det som føles ut som uferdige spill i 2021?

    Det er ingen som er tjent med dette.

  13. Jeg kunne tenkt meg dette headsettet,

    har helt likt men etter noen år har det starta å skurre på ene øret,

    sikkert en kabel som ikke får helt kontakt.

    Men dette headsettet har liksom pleid å være på tilbud på blackfriday/blackweek osv.

    men det kommer ikke ned i pris så jeg tenker bare helvete.. får vente litt til da.

    https://prisguiden.no/produkt/steelseries-arctis-pro-wireless-321157

  14. DrAlban3000 skrev (På 8.11.2021 den 17.28):

    0-100 på 5.8/250kmt - er det tregt?

    Bilen er utdatert I dagens sammenheng, det er det ingen hybrider fra 2015 som ikke er. Utover det er den både billig, driftssikker utrolig populær og rask 👍

    Nyere BMWer er overhodet ikke driftsikre.

    Selvfølgelig har det med hvem som eier bilen og hvordan den behandles,

    men mine erfaringer er at de har ganske mye elektronikk og ting som kan feile.

    Jeg syns de gamle var mye bedre. Opp til E46 og E39, der gikk liksom grensa.

    Kamerat hadde en E60 og den var det mye tull med, til tross for å ha blitt behandla pent.

    Kamerat Nr.2 kjøpte nyere X5 og der var det mye elektronikk som feilet. 

    BMW har for mye feil til at jeg ville kallt dem driftsikkert i min bok i allefall.

    • Liker 4
  15. Dragonlove skrev (På 1.11.2021 den 18.41):

    Så den var helt "ass" ass med andre ord ass? Du heter ikke tilfeldigvis Gunnar Svingen og er utfordrer i årets farmen? (Også glad i ordet ass) :rofl:

    Hehe nei dessverre farmen har jeg ikke sett på siden Idol var ett nytt konsept på TV2..

    helt tilbake i 2000 ett sted ass

  16. Tomeito skrev (På 31.10.2021 den 12.16):

    Free Guy (2021, Disney+)

    En helt ok, severdig komedie med innslag av litt action. Klare likhetstrekk med Legofilmen(e), men ikke like god. Ryan Reynolds er en karismatisk fyr og bærer filmen fint. Taika Watiti ok som overdreven skurk. De andre rollene gjør for så vidt det de får til. 

    Dette er jo helt klart ingen seriøs film, men fint tidsfordriv dagen derpå. Ikke forvent for mye, så vil du nok kose deg.

    7/10. 

    Jeg syns ikke den filmen var bra ass, den var liksom for nerdy (nå er filmen innpå ett veldig nerdete tema allerede) men måten den var lagd på var ikke helt min stil ass, og hovedproblemet var at jeg klarte ikke få noe godt forhold til hovedkarakteren spesielt når man vet han bare er en NPC, og det var egentlig det som ødela filmen for meg, nettopp det at han bare var en NPC.. det hele føltes da nesten så poengløst..

    For å ikke nevne de andre karakterene i filmen som var bare max cringe..

    Men filmen hadde i det minste en ålreit slutt da.

×
×
  • Opprett ny...