Gå til innhold

jesperk2

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jesperk2

  1. Takker for nyttige kommentarer. Jeg har også lest meg mere opp på problemet aldring av OLED, og vi har blitt enige om at OLED er greit. Lekkert utseende, og på en telefon blir burn in ikke et problem.
    Skal titte på Samsung og Sony. S22 ser umiddelbart lekker ut, men prisen litt i overkanten

  2. Hei

    Min kone trenger en erstattning for sin nok 10 år gamleLG G2. Hun HATER å bytte til nye dimser, så det er viktig at den nye mobil er brukbar i mange år. Jeg har sagt at vi nok bør unngå OLED-display (AMOLED osv) av hensyn til begrenset levetid. Såvidt jeg kan finne ut vil der komme fargeendring og andre degraderinger etter et par år. Noen synspunkter og eller erfaringer med dette?

    Ellers ønsker hun en forholdsvis liten telefon, må ikke være kinesisk, og altså med IPS eller PLS LCD display, og må ha et bra kamera med makro og zoom. Da begynner feltet å snevres kraftig inn. Jeg ender gjerne opp med noe som er noen år gammelt med mindre godt display og prosessor som er for svak om noen år.

  3. Håper det er innafor med et spørsmål om personvern.

    Spørsmålet gjelder om Google har eller kan skaffe seg data til posisjonsbestemmelse av en Androidmobil som har slått alt vedrørende posisjon av under innstillinger. Jeg er igang med å lese "Overvåkingskapitalismens tidsalder", og her hevdes det at Google kan bestemme posisjonen ved triangulering av de nærmeste basestasjoner? Jeg nekter å tro at Google kan skaffe seg tilgang til nettleverandørenes opplysninger om hvilken basestajon en gitt mobil er koblet opp mot. Så da skal det posisjonsbestemmes via hva mobilen har liggende av id'er på de nærmeste basestasjoner, og som Google da kan hente inn og samholde med posisjon til disse basestasjoner.

    Noen som vet mere om dette? Mobilen har formentlig id på den basestasjon den per nå er koblet opp mot liggende et sted, og kanskje også andre basestajoner som den kan nå.  Paranoid?

     

     

  4. sir-alex skrev (3 timer siden):

    Regner med du har et budsjett og satt grense på hva morroa skal koste?

    Hvis ikke ville jeg nok klint til med nye OnePlus 9.

     

    sir-alex skrev (3 timer siden):

    Regner med du har et budsjett og satt grense på hva morroa skal koste?

    Hvis ikke ville jeg nok klint til med nye OnePlus 9.

    Ja, jeg har tenkt max 5000. Min mobil er ofte "alene" i en bag, uten oppsyn, mens jeg er på seilbrett. Så også utsatt for saltvann fra våte fingre. Tror jeg har "druknet" 3 mobiler. Det vil jo si at Oneplus 9 pro er midt i blinken, men ganske ergerlig å få så dyr mobil stjålet. Så medmindre jeg kommer i klasse med Exit-guttane blir det OnePlus Nord :-)

    Takk for innspill :-)

  5. Takk til mikkii og Complexity.

    Høres ut som det er rimelig trygt å kjøpe OnePlus Nord da. Kjøper på nett, så kan den sendes tilbake innen 14 dager hvis det blir kluss.

    Complexity, har du en Oneplus Nord? Tenker å få den billigste utgave 8/128 GB da jeg ikke har så stort lagringsbehov eller vilt mange apper.

  6. mikkii skrev (24 minutter siden):

    Hvis jeg har forstått det rett så kan alle mobiler ha Android men ikke Google Play/Google  og det er kun nye Huawei mobiltelefoner som ikke har Google Play 

    Hmm. Uten Google Play Butikk sliter jeg vel ganske kraftig med å få nødvendige apper inn. En av grunnene til at jeg ser på ny mobil er at appen We Connect ID for VW ID-biler ikke fungerer på min nåværende mobil.

    Skulle gjerne sluppet de fleste av Google-programmene (Aviskiosk, Bøker, Filmer osv osv) som ikke kan fjernes fra min nåværende mobil, men kan jeg ikke få inn apper jeg trenger, så er en kinesisk mobil ikke aktuell.

  7. Jeg leste for noen tid siden at Kinesiske mobiler ikke kunne selges med Android pga. av handelsblokade fra USA. Jeg har snust på OnePlus Nord, som er kinesisk, men spesifikasjonene sir at det er Android med et lag som heter Oksygen ovenpå.

    Mit spørsmål er om det kan stemme at OnePlus Nord faktisk har Android i bund, om der kan være problemer med apper fra Google. Kan man f.eks styre/konfigurere Chromecastenheter fra telefonen via Googles programvare? Kort sagt: Fungerer telefonen som en helt vanlig Android, eller kan der dukke problemer med apper fra Play Butikk opp?

×
×
  • Opprett ny...