Gå til innhold

Avocadorable

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Avocadorable

  1. 4 minutes ago, hh69 said:

    Hei, noen som har erfaringer med å få endret utleveringsadresse hos postnord etter at ordren er bestilt? Hadde jo aldri forventa at cdon skulle levere så raskt, så derfor ble leveringsadresse satt ut i fra hvor jeg befinner meg 25. juni 😛 Tenker jo det kanskje burde være mulig siden forsendelsen kun er forhåndsregistrert og ikke fysisk er hos postnord pdd. Erfaringer?

     

    Å ja.. har prøvd å ringe, men er jo helt håpløst å komme igjennom.

    Vet ikke om dette hjelper, men jeg endret leveringsadresse via cdon under "avbestill eller endre adresse" ca en time etter jeg hadde bestilt. De fikset det med en gang, men da hadde det ikke dukket opp noe sendingsinfo på Postnord enda. Kan være cdon kan endre det for deg. Verdt et forsøk hvert fall.

    • Liker 1
  2. 1 hour ago, Showt1me said:

    De to siste gangene de la ut med forhåndsbestilling frem i tid, så ble de sendt i løpet av dager, så kan jo være heldig. Eller at dette er deres måte å omgå scalpere på. Eller så må man vente en måned :) 

    Kan man avbryte den forhåndsbestillingen? Tenker på i tilfellet man får tak i en PS5 før 25.06,  eventuelt om de lyver med leveringsdato.

×
×
  • Opprett ny...