Gå til innhold

Gjest888

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gjest888

  1. Baranladion skrev (1 minutt siden):

    Tenker det er en god og fornuftig konklusjon, så sant du mener at du og denne dama er "meant to be". Slik du beskriver henne så tviler jeg på at det er din intensjon, og da blir det bare kortvarig moro, som igjen kan gå utover forholdet til kompisen din og hva de andre i vennegruppen tenker om deg. Finn deg noe annet du :) 

    Ja, ville nok ikke blitt noe særlig på langsikt nei

  2. Ribo skrev (10 minutter siden):

    Har noe lignede erfaring som Theo. 

    Ligg unna følelsene til kompisen din. Går du videre vil det med all sannsynlighet bli sett på som et svik av deg, uansett hvor kåt hun måtte være. Det kan ødelegge forholdet til kameraten din og resten av vennegjengen. Det er ikke verd det !!

    Med tanke på hva du skriver burde du kanskje sitte deg ned og ta en lang prat med kameraten din. 

    Kjønner, mener du si til kompisen at Hu er sånn som jeg beskrev Hu? Det kan bli tøft 

  3. Er i en situasjon jeg ikke har vært så mye borti før. Har en kamerat som jeg har kjent i 3 år ca. Han ble sammen med dama si noen måneder etter vi ble kjent. Før de ble sammen var hun kjent som ei som ikke var vond å be når det kommer til sex. Vi er fra tid til annen på byen i en gjeng på 5 til 7 pers. I løpet av disse årene har hun vært utro mot kameraten min 2 ganger som vi vet, men av en eller annen grunn er de fortsatt sammen. Hun er ganske deilig og vi er gode venner. De siste gangene vi har hatt fest (hvertfall siste 5 gangene) har hun vært jævlig på meg, klår litt, sier Hu har vært tent på meg lenge og sender dirty meldinger når vi sitter tvers ovenfor hverandre på fest og sånt. Forrige fest ba hun meg inn på badet og vi klina en stund. Hun vil ha mer det veit jeg, men jeg er usikker på om jeg bør gå så langt med Hu. Hennes nærmeste venninne har kjønt at Hu er på meg å sånn, og Hu liker det ikke. 

    Så hva burde jeg gjøre her i denne situasjonen?  Kompisen er helt sykt tålerang tydeligvis når Hu har vært utro tidligere. De har hatt pause i en halv uke de to gangene Hu var utro, så rett tilbake. Hun har også sagt på melding på fest med typen hennes på siden av Hu at jeg får velge mellom Hu og han.....  Jeg er litt lost her.... 

     

     

×
×
  • Opprett ny...