Gå til innhold

Wolfrr

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wolfrr

  1. nyansattnr5 skrev (10 timer siden):

    Indøk

    Hei

    Jeg går indøk selv i NTNU innen datateknologi. Hvilken retning gikk du og hvor mange arbeidstimer i uken pleier du å ha. Hvilken arbeidsgiver er dette, og hva er stillinger din. Hvordan var det med internship og var karakterer veldig viktige? Hilsen 1 klassing. 

  2. The Avatar skrev (15 minutter siden):

    Det er to (eller tre) måtar inn i godt betalt jobb, enten jobbar som du har kvalifikasjonar til å utføre, jobbar som foregår utanom ordinær arbeidstid, (og tredje typen jobb er jobbar som er lite attraktive og derfor må betale ekstra godt).

    Som andre seier så ville eg fyrst og fremst søkt etter jobb hos aktuelle bedrifter, det er sjølvsagt ikkje ideelt med dagtidsjobb når du skal kombinere jobben med studier, men det er absolutt verdt å prøve om det lar seg gjere.
    Sjølv om du berre er på fyrste året så er det mange bedrifter som betaler meir for den kompetansen du har tatt, ikkje nødvendigvis berre fordi 1 år med datateknologi gir deg veldig mykje ekstra kompetanse men mange bedrifter vil også gjere seg attraktive for studentar. Så å lønne deg godt vil fyrst og fremst gi deg eit godt inntrykk av bedrifta, og sekundært fordi det er sannsynleg at du kjem til å omtale bedrifta positivt ovanfor andre studentar. Du vil nok også oppleve at slike bedrifter er dei arbeidsgiverane som viser mest forståing for at du treng tid til å studere.
    Og sjølv om du ikkje får betre lønn hos ei slik bedrift så vil det være ein stor fordel at du har (delvis-) relevant arbeidserfaring på CVen.

    Alternativt så er det å søke etter jobbar som er godt betalt, og då er det særleg kvelds og nattjobbar som er attraktive på grunn av ulempetillegget du ofte får ved slik arbeidstid.

    Hei

    jeg opplever det slik at alle ville ha folk som har gått 2 året eller mer i studie før de er en aktuell kandidat. Jeg har også kunn bestått karakterer i fagene mine grunne hjemmeeksamen og corona, så de har vanskeligheter med å se hva jeg kan. Føler jeg blir utkonkurrert av alle som er kommet lenger i studie. Tenker også at hvis jeg søker intern hos en bedrift, så er det alltid en som går 2-5 året som også gjør det og da er de mer kvalifisert. Derfor synes jeg det vil bli vanskelig å få intern. Under corona er det vanskelig for meg å få en jobb. Jeg er villig til å betale for ulike typer kurs for å få en jobb.

  3. De vil at jeg skal signere kontrakt på mandag og jobbe på tirsdag. 190kr i timen er ikke nok for å dekke hus, mat og leve et vanlig liv. Men er redd for å miste tilbudet og så står jeg med ingenting. Jeg tok kurset for jeg forventet lønn på 234, men ble skuffet da jeg fikk det tilbudet. Intervjuene mine er i mai tiden og innen da har det gått to uker. Og det går sikker en uke før jeg får svar igjen.

×
×
  • Opprett ny...