Gå til innhold

camelCase

Medlemmer
 • Innlegg

  2
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av camelCase

 1. ali q skrev (1 time siden):

  Raspberry Pi 4 støtter å boote fra USB direkte uten microSD-kort, men kun hvis den er firmwareoppgradert (noe som du kan gjøre med et microSD-kort), så et microSD-kort er uansett å foretrekke, men hvis jeg var deg så hadde jeg kjøpt et lite og billig microSD. Hvis du vil virkelig gjøre han glad så kjøper du han en Argon One V2 case også. Er du super duper glad i han så kjøper du Argon One case med slot for M.2 mSATA SSD og en m.2 mSATA SSD (ikke NVMe SSD).

  Minn han gjerne på at RPi4B (spesielt den med 8 GB RAM) veldig fint kan fungere som en hypervisor med flere virtuelle maskiner kjørende på seg: https://linuxhint.com/kvm_virtualization_raspberry_pi4/

   

  Tusen takk for tips!

  https://raspberrypi.dk/en/product/argon-one-m-2-case-for-raspberry-pi-4/?currency=NOK&gclid=EAIaIQobChMIvv3q8L2R8AIVQACiAx1z4Qp5EAQYASABEgIop_D_BwE

  Hadde denne vært noe? 

 2. Hei! 

  Aner ikke om dette er riktig sted å spørre! 

  Kjæresten min har bursdag og ikke så lenge. Han jobber som programmerer og han liker å holde litt på med pc' og vet han har bygd litt pc tidligere.

  En av gavene jeg har kjøpt til han er en rasbery pi 4, (har prøvd å sette meg litt i hva det er, og hva man kan bruke det til). Men er litt usikker på om dette er noe interessant? Evt. Bør jeg kjøpe en tillegspakke til den? 

  • Liker 1
×
×
 • Opprett ny...