Gå til innhold

Ninsol

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ninsol

  1. Inajx93 skrev (På 30.4.2021 den 10.55):

    Hei! Jeg skrev det feil. Det var litt tidlig på morgen, det skulle stå at du ble beskyldt for å lyve. Det kom litt feil ut. Jeg mente aldri å beskylde deg for det. Jeg ordla meg veldig feil. Jeg beklager kjempemasse! 

    Det går fint, overreagerte nok jeg også så beklager det! Var og er fortsatt veldig irritert på Coop, fortsatt ikke fått noe svar på min Mail sendt de på torsdag, ringte de igjen og nå venter jeg på en telefon fra de i ledelsen, hun jeg snakket med kunne fortelle at de var klar over at det var en feil i dems system som alltid kom når de la ut Ps5 til salg, de hadde solgt for mange på onsdag som hadde blitt kansellert og noen hadde opplevd det samme som meg at ordre aldri har blitt registrert i dems system, så istedenfor å fikse problemene og la alle dom bestilte onsdag få sa valgte de heller og legge ut nye både torsdag og fredag morgen. Noe jeg mener blir veldig feil men bra at flere fikk kjøpt da så det kanskje blir lettere neste gang og få tak i en, har en sønn og samboer som har blitt skuffet et par ganger alt så nå håper jeg vi vinner trekningen til Elkjøp 😂

    • Liker 1
  2. Inajx93 skrev (2 timer siden):

    Oi da. For denne personen hadde fått ordrenummer og litt usikker om han hadde fått mail, men ingenting på ordrehistorikken. Han ringte inn og ble tatt i å juge til de

    Jeg var den personen og Nei jeg lyver ikke til de!! Har alle ordrebekreftelser og kontoutskrift som alt er sendt over på Mail så før du beskylder noen for å lyve så les hele tråden neste gang!!!!

  3. gundog skrev (18 minutter siden):

    Du har ikke samme problem som en annen bruker i tråden, nemlig at det virket tomt når det ble søkt på mobil. Men så gikk vedkommende inn på ipad/mobil og der vistes ordren (obs.no/minesider/ordrehistgorikk) ???

    Nei jeg har sjekket via iPad også og ingenting der heller og kanskje ikke så rart når de ikke har ordren i systemet engang selv om jeg har «betalt» for den

  4. Gingy skrev (2 timer siden):

    Typisk. Så har de fucket opp. Ligger ordren din også inne på "min side" på Obs? Min ordre ligger under ordre historikk og står som "InProgress"..

    Jeg kan ikke forstå at det går ann å belaste folk uten at du faktisk har en ordre inne i deres systemer.

    Jeg har fått alle mailer og det som er men ingen ting i ordrehistorikk og ingen bestilling inne hos obs så det er en feil en eller annen plassen som de ikke kan svare meg på, ble beskylder for å lyve på meg en bestilling av den personen jeg snakket med så skal ALDRI kjøpe eller handle noe av de igjen! Sendt Mail med kopi av alt jeg har så får se hva de sier ..

  5. spidermanxxl skrev (18 timer siden):

    Er vel ikke store utfordringen å selge en PS5 til kostpris på finn 🤣🤣🤣

    Alle her inne vil ha tak i PS5, jeg prøvde å hjelpe til her (har fått tak i for lenge siden selv). Det er tydeligvis ikke godt mottatt, kos dere uten meg :)

    Jeg ville veldig satt pris på hjelp til å få tak i en Ps5, prøvd nå siden lanseringsdatoen og sitter her enda uten som mange andre, tar meg i det at jeg ikke er så flink så all hjelp taes i mot 😊

×
×
  • Opprett ny...