Gå til innhold

ManglerGPU

Medlemmer
  • Innlegg

    251
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ManglerGPU

  1. 18 hours ago, Otaconmg said:

    Hvorvidt de har planlagt produksjons stopp er ulogisk etter min mening. Såfremt Ethereum mining fortsatt er profitabelt (Forhindrer at bruktmarkedet dreper retail), og etterspørselen er like høy/ så ser jeg ingen grunn til at dette er noen god ide for Nvidia, sett opp mot konkurranse fra Intel og AMD. 

    At de i praksis rett og slett ville gitt bort  markedsandelene sine til AMD og Intel frem til RTX 4xxx serien, finner jeg høyst usannsynlig.

    Når det gjelder intel kjølere så er det 100% bullshit. Som om ikke Intel QA tester alle batchene for sine nye kort før de releaser sitt første konkurransedyktige produkt i GPU markedet. ARC-merkevaren ville blitt skadet for all fremtid. Dersom dette var tilfelle ville Nvidia blitt boycottet av store deler av seriøse tech-journalister. 

    Hvis de kan lage mindre kort og tjene nesten like mye, så er det definitivt verdt det for Nvidia. Det handler litt om å ikke florere markedet med brukte 30xx-kort den dagen 40xx slippes også. Markedsandel tror jeg de har nok av allerede 😅

  2. 1 minute ago, MacBain said:

    Hvis man har kjøpt av en verifisert selger som har vært på finn i flere år med positive vurderinger så vil jeg si man har uflaks hvis man blir svindlet, "maks" eller ikke. 

    Joda, men til 6k? I tillegg er det en ny account som forteller deg dette. Kanskje forteller han sannheten, kanskje legger han på litt ekstra. Kjipt å ble svindlet uansett (har selv vært naiv på finn)

    • Liker 2
  3. Just now, MacBain said:

    Du har nok hatt maks uflaks. Veldig spesielt og trist å høre. Uansett, virker det jo som du sjekket det du kunne på forhånd så ville ikke tatt det så tungt så lenge du får pengene tilbake. Er jo pr. i dag ingen perfekt løsning som eksisterer. Hvis ingen vil forhåndsbetale og ingen vil sende før de har fått betalt ville jo finn sin eksistens vært heller kort.

    han hadde ikke maks uflaks når han kjøper en ps5 til kostpris

    • Liker 1
  4. 3 minutes ago, 44 61 6e said:

    Ser den, men om folk virkelig vil ha en PS5, noe folk er desperate etter, etter å ha leste denne tråden er det jo nesten på død å liv å få tak i en,  så gjør folk hva som helst for å kjøpe en. Jeg mener, det var PS5er til 10 tusen kroner her om dagen og de ble revet bort innen kort tid.

    Ta hensyn til lagerbeholdning og antall folk som kan kjøpe (cdon selger ikke kun i Norge)

    Men jeg er enig i det du sier; hver gang det kommer et nytt slipp, så har folk nye unnskyldninger

    • Liker 1
  5. 1 hour ago, Gyrofalc0n said:

    Ja, var 3080 Strix OC til 14K fra april i år, og ett Non-OC til 10K fra desember i fjor de ville "løse" med å bytte til samme type kort, bare LHR "V2" variant.

    Jeg sender dem et svar om hvorfor de ikke har produkt sider for disse modellene, og be dem bekrefte at prisen som gjelder, er den som de opplyste om ved bestilling. Siden jeg enda ikke har fått meg et 3000-series kort, så er jo dette fristende... Men tenker at OC varianten ikke er verdt 4K ekstra.

    Jeg ville takket ja til tilbudet vedrørende det non-OC-kortet som du betalte 10k for og solgt det videre 🙂

    Evt. brukt det selv hvis du ikke allerede har skaffet deg kort :p

  6. 4 minutes ago, Gyrofalc0n said:

    Skulle gjerne lest om produktet de vil pakke på meg, på deres nettsider :p

    Og ikke minst sett på prisen på disse alternativene. Vil jo tro at vi kan kreve den prisen som da vi inngikk ordren? Og ikke noe mellomlegg??

    Det er en selvfølge at du ikke skal betale mellomlegg, men for min del dropper jeg dette tilbudet. Personlig syns jeg ikke LHR er verdt den prisen jeg betalte for dette kortet. Men saken er jo en annen hvis du f eks betalte 10k?

     

    Proshop har strix OC LHR (både white og vanlig variant) hvis du vil se, men det er jo basically det samme kortet, bare med lavere hash rate

  7. 8 minutes ago, Gyrofalc0n said:

    Nå får jeg mail fra NetOnNet om mine 2 utestående ordre. De vil tilby samme kortet, men LHR varianten. De forklarer med en setning hva LHR er.

    Det jeg stusser over, er at det står ikke noe om pris, og de produkt kodene de oppgir, finnes ikke i NetOnNet sitt sortiment. Hverken i Norge eller Sverige. Og at jeg har 5 dager på meg til å kontakte dem, slik at artikkel nr kan byttes på ordren, ellers så vil de kansellere ordrene. Noen som har fått noe lignende epost fra [email protected] ?

    Alle som bestilte strix har sikkert fått den mailen

×
×
  • Opprett ny...