Gå til innhold

ZeDude83

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ZeDude83

  1. Litraphy skrev (Akkurat nå):

    Merkelig at de ikke har sendt ut en melding om det da 🤔 Eneste jeg har fått er meldingen om at den leveres i dag. Oppfølgingen har vært rimelig så som så. 

    Rett og slett dårlig, fikk først estimert levering fredag 18.06, så beskjed om at den skulle komme i dag, og i dag fikk jeg beskjed om at den kommer i morgen eller dagen etter.. 

  2. Hvr skrev (1 minutt siden):

    Hvilket nummer ringte du får å snakke med elkjøp? På det jeg ringte (21 00 21 21) kommer jeg bare fram til en robot som forteller meg at leveringen er forsinket, får ikke muligheten til å vente på et menneske en gang

    Samme nr. Mulig jeg hadde flaks, eller valgte annerledes? måtte vel gjennom en robot jeg også men fikk så komme videre til en person.

    • Liker 1
  3. Hvr skrev (Akkurat nå):

    Fikk du snakket med et menneske? Har prøvd både på chat og telefon men når ikke fram til noen, har aldri opplevd så dårlig service fra elkjøp før...

    Ja, etter 30-40 min venting kom jeg igjennom, dama kommenterte til og med at jeg hadde ventet lenge.. Hun sa vel noe som at de ikke viste het hva som hadde skjedd men at de var på vei men ikke før i morgen/dagen etter... Fikk ikke sporingsnr da de ikke var sendt enda. 

    • Liker 1
  4. Zandulah skrev (4 minutter siden):

    Synes disse prisene er helt tragiske.

    De vet virkelig hvordan de skal utnytte produktforespørselen. Blir nesten litt kvalm.

    Ekstra greiene de har lagt til er 1400,- til sammen - som da burde gitt 7400 pakkepris.

    Det er helt krise, hvis jeg ikke får fra cdon eller vinner elkjøp trekkningen tror jeg at jeg gir opp, sykt frustrerende, litt ekstra når man har kompiser som nesten ikke bruker sin og flust av scalpere..når jeg sitter her hver eneste dag på en sliten ps4 som høres ut som et jæskla fly som prøver å lette. Hadde det vært mulig å overføre de spilla jeg spiller til xbox eller pc hadde jeg bytta det for lengst. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...