Gå til innhold

_SuperKim

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _SuperKim

  1. Det var Data Engineer som i behandling av big data, data pipeline og ETL jeg siktet til og ikke tradisjonell Dataingeniør som kan bety så mangt.

    Setter pris på god innspill. Som en som kommer fra et litt hjernedødt yrke med null utdanning syntes jeg det er litt skummelt at folk innen IT som muligens setter litt høyere krav til problemløsing, logisk og intelligent tankegang ikke tjener bedre enn det Tekna sier. 

    I frykt for å høres litt hoven ut og bryte janteloven vil jeg si at de 650.000kr i året jeg tjener i en bransje der de fleste ligger nærmere 400.000kr gjerne reflekteres i min kapasitet og evne til å løse problemer utover normal forventning, men er litt redd for at jeg har nådd et lønnstak uten å gå for en ansvarlig/sjef/direktør rolle som jeg absolutt ikke ønsker. Denne såkalte evnen ønsker jeg å ta med over til en Data Engineer stilling som muligens har et litt høyere lønnstak, men vet ikke om det er verdt det lang sikt å bruke lang tid på studie for å jobbe seg opp i en ny bransje bare for å havne samme sted i lønn-stigen som jeg er i dag, bare med enda mer mas og sprint-jag.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...